H Βάσω Λασκαράκη αποκαλύπτει τι είναι αυτό που διαφοροποιεί τον Λευτέρη Σουλτάτο από άλλες σχέσεις της

Η Βάσω Λασκαράκη έδωσε συνέντευξη στο Omikron Κύπρου και αποκάλυψε πώς είναι η σχέση της με τον Λευτέρη Σουλτάτο και τι είναι αυτό που τον διαφοροποιεί από άλλες σχέσεις της.

Ποιο είναι εκείνο που διαφοροποιεί τον Λευτέρη, σε σύγκριση με άλλα standards που ίσως είχε για τις σχέσεις;

Είναι η διάθεση να τραβήξει μια κοινή πορεία μαζί μου. Να ανοίξει ένα δρόμο στον οποίο θα πορευόμαστε παράλληλα. Δεν πάει ο ένας να κοντράρει το δρόμο του άλλου, δεν πάει ο ένας να επιβληθεί

στον άλλο, αλλά να πορευτεί μαζί με τον άλλον, δίπλα δίπλα, παίρνοντας πράγματα που του αρέσουν από εμένα και εγώ από εκείνον, μαθαίνοντας μου πράγματα και μαθαίνοντας του κι εγώ αντίστοιχα. Ξέρεις όλα είναι διαφορετικά μετά από λάθη, αποτυχίες, απολογισμούς και δουλειά με τον εαυτό μας.

Το πρόσωπό της, τα μάτια της, το χαμόγελό της… λάμπουν!

Είμαι πολύ καλά! Αλλά είμαι πολύ καλά, επειδή έχω αποφασίσει να είμαι καλά. Γιατί αν δεν είμαστε καλά μόνοι μας, δεν μπορούμε να είμαστε καλά μαζί με κανέναν! Αν δεν είσαι καλά εσύ μέσα σου, αν δεν έχεις βρει τα “πατήματά” σου και να έχεις αποδεχτεί πράγματα – πρώτα απ’ όλα για τον εαυτό σου και μετά για τους άλλους – δεν μπορείς να είσαι καλά. Και σίγουρα, μετά από ένα διαζύγιο και ένα παιδί, πρέπει να το πάρεις απόφαση πως πρέπει να κάνεις δουλειά με τον εαυτό σου και να είσαι καλά. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που τον αγαπάς και τον θέλεις, που επιθυμείς να είσαι μαζί του, να πορευτείς μαζί του, να κάνετε μαζί πράγματα, να πάτε ταξίδια, να μοιράζεστε κοινές εμπειρίες και σκέψεις, να κάνεις οικογένεια, παιδιά, δεν σημαίνει ότι στη συνέχει θα καταστρέψεις τη ζωή σου αν κάτι δεν πάει καλά τελικά, όπως αρχικά το ονειρεύτηκες.

Διαβάστε ακόμα:Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας παρουσιαστής

Τζένη Μπαλατσινού VS Πέτρος Κωστόπουλος: Ποιος έκανε καλύτερα νούμερα τηλεθέασης;

Keywords
Τυχαία Θέματα