Hailey Bieber: Υιοθέτησε το πιο γλυκό, χειμωνιάτικο χρώμα στο μανικιούρ της και πρέπει να το αντιγράψετε!

Οι celebrities μας δίνουν απίθανες beauty ιδέες, ειδικά όσον αφορά στο μανικιούρ. Ευτυχώς τόσο για εμάς όσο και για εσάς αποκαλύπτουν κάθε νέο nail look στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram αφού και οι ίδιες είναι πολύ χαρούμενες.

Οι περισσότερες αγαπούν τα πολύ μακριά, τεχνητά νύχια και τα εξεζητημένα nail art, ειδικά όταν πρόκειται για δημόσιες, επίσημες εμφανίσεις.

Είναι όμως και κάποιες φορές που

απλά επιλέγουν το αγαπημένο τους χρώμα ή αποχρώσεις που ταιριάζουν στην εποχή και την περίσταση όπως για παράδειγμα οι Kylie Jenner και Khloe Kardashian οι οποίες την ημέρα των Ευχαριστιών έβαψαν τα stiletto νύχια τους κόκκινα και πράσινα αντίστοιχα, στα εμβληματικά χρώματα των Χριστουγέννων δηλαδή.

Και τώρα έρχεται η Hailey Bieber να μοιραστεί με τους εκατομμύρια followers το τέλειο μανικιούρ της που έχει την πιο γλυκιά, χειμωνιάτικη απόχρωση. Δεν είναι άλλη από την καφέ της σοκολάτας γάλακτος.

Η Hailey αποκάλυψε το μανικιούρ της με μια φωτογραφία στα stories που τη δείχνει να κάθετε στον καναπέ του σπιτιού της με μια λευκή κουβέρτα στα πόδια της και το αγαπημένο της σκυλάκι στην αγκαλιά της.

Η συγκεκριμένη, ουδέτερη απόχρωση ταιριάζει σε όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών αλλά και τους τόνους δέρματος. Το μόνο που θα χρειαστείτε για να το αντιγράψετε είναι το κατάλληλο βερνίκι.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Το προϊόν περιποίησης που θα χαρίσει super ενυδάτωση και αδιανόητη λάμψη στην επιδερμίδα σας!

Σήμερα θα κάνετε απολέπιση στο τριχωτό της κεφαλής με ένα υλικό που υπάρχει στην κουζίνα σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα