Justine Marjan, η αγαπημένη hairstylist των celebrities σας αποκαλύπτει πως να δημιουργήσετε μόνες σας την 60’s αλογοουρά

Η αλογοουρά συνεχίζει να είναι μεγάλη τάση αλλά όχι εκείνη που γνωρίζατε μέχρι τώρα, της Ariana Grande. Η σφιχτή και πιασμένη ψηλά. Η φετινή αλογοουρά είναι ρετρό με όγκο και ρομαντική διάθεση. Celebrities όπως οι Hailey Bieber, Ashley Graham και Kim Kardashian ήταν οι πρώτες που την υιοθέτησαν στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Ξετρελαθήκατε με το look και φυσικά ζητήσατε από τον κομμωτή σας να την αντιγράψει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση
στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη justine marjan (@justinemarjan) στις 22 Οκτ, 2019 στις 3:25 μμ PDT

Και τώρα ευτυχώς, έρχεται η celebrity hairstylist Justine Marjan με ένα tutorial post στο Instagram να σας δείξει πως θα τη δημιουργήσετε. Η Marjan χρησιμοποίησε το μοντέλο Jasmine Sanders. Εσείς απλά πρέπει να παρακολουθήσετε το video και να ακολουθήσετε τις κινήσεις βήμα-βήμα.

Η Marjan αρχικά ίσιωσε τα μαλλιά της Sanders με φορά προς τα έξω. Στη συνέχεια μάζεψε τα μαλλιά της πίσω από τα αυτιά δημιουργώντας μια half up αλογοουρά στην κορυφή του κεφαλιού. Αμέσως μετά φίξαρε τα μαλλιά με το Bumble and Bumble Sumogel και χωρίζοντάς τα σε οριζόντιες χωρίστρες άπλωσε το Tresemme Micro Mist Hairspray.  Τέλος έπιασε τα υπόλοιπα μαλλιά (που είχε αφήσει ελεύθερα) και τα ένωσε με την αλογοουρά που είχε ήδη δημιουργήσει και τα στερέωσε με ένα λαστιχάκι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη justine marjan (@justinemarjan) στις 6 Νοέ, 2019 στις 10:13 πμ PST

Για να χαρίσει έξτρα όγκο στην κορυφή χρησιμοποίησε μια ακόμη αλογοουρά σε extensions. Θα το χρειαστείτε κι εσείς αν τα μαλλιά σας δεν είναι πολύ μακριά ή πολύ πλούσια.

Η τελευταία πινελιά του vintage χτενίσματος ανήκει πάντα στο αξεσουάρ. Είναι απαραίτητο να στολίσετε την αλογοουρά με μια μαύρη βελούδινη κορδέλα ή έναν φιόγκο.

Το συγκεκριμένο look είναι ότι ωραιότερο για τις βραδινές σας εξόδους αλλά και για τις γιορτές που έρχονται. Συνδυάστε το με ένα ρετρό make up look με έμφαση στα μάτια και τα χείλη. Ναι, φέτος επιτρέπεται η ένταση και στα δύο σημεία του προσώπου. Δημιουργείστε ένα εντυπωσιακό περίγραμμα με μαύρο eyeliner και απλώστε στα χείλη έντονο κόκκινο ή ακόμη και πολύ σκούρο κραγιόν.

Κεντρική photo: Taylor Hill/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Emily Ratajkowski: Αποκαλύπτει τα 3 προϊόντα καθημερινής περιποίησης που της χαρίζουν τέλεια επιδερμίδα

Seaglass nails: Το χειμωνιάτικο trend που θα σας θυμίζει κάθε στιγμή το Καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα