Kate Middleton & Meghan Markle: Δες τι φόρεσαν σε πρόσφατες εξόδους τους οι Δούκισσες

Η Κate Middleton και η Meghan Markle είναι δύο γυναίκες με πολύ καλή αίσθηση της μόδας. Κάθε εμφάνισή τους γίνεται viral μέσα σε λίγα λεπτά και τα ρούχα που φοράνε συνήθως ξεπουλάνε μέσα σε δευτερόλεπτα.

Η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, έκανε

αυτές τις μέρες αρκετές εμφανίσεις που μας εντυπωσίασαν. Την περασμένη Δευτέρα πήγε στα βραβεία BAFTA με τον Πρίγκιπα William και από τότε έκανε ακόμα 2 κομψές εμφανίσεις που κέρδισαν τα βλέμματα πάνω τους.

Αρχικά η Kate εμφανίστηκε με ένα κομψό tweed ταγέρ που συνδύασε με μαύρο καλσόν και γόβες Tod’s. Η ίδια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με εντυπωσιακά σκουλαρίκια Kiki McDonough αξίας 5.075 δολαρίων και ένα κομψό μαύρο clutch.

Aργότερα, το βράδυ της Τετάρτης η Kate Middleton πήγε στο gala dinner των Mentally Healthy Schools στο V&A Museum και εντυπωσίασε με την εκπληκτική τουαλέτα που φόρεσε. Συγκεκριμένα η Δούκισσα του Cambridge φόρεσε ροζ φόρεμα Gucci και εντυπωσιακά κοσμήματα.

H Meghan Markle πήγε με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Harry, σε ένα gala και επέλεξε ζαχαρί ζιβάγκο φόρεμα Calvin Klein 205W39NYC. H Δούκισσα του Sussex που διανύει προχωρημένο μήνα της εγκυμοσύνης της συνδύασε το φόρεμά της με Amanda Wakeley παλτό, γόβες και τσαντάκι Ralph Lauren και έπιασε τα μαλλιά της σε έναν κομψό κότσο με χωρίστρα στο πλάι.

H Meghan αποκάλυψε πρόσφατα ότι διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και πως θα γεννήσει μέσα στον Απρίλιο.

Διαβάστε ακόμα: 10 red looks της Φαίης που θα σου δώσουν ιδέες για το ραντεβού σου τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου

Keywords
Τυχαία Θέματα