Kate Middleton: Έκοψε και έβαψε τα μαλλιά της και είναι μια κούκλα!

Η Kate Middleton παρέμεινε μόνη από τη στιγμή που η Meghan Markle αποφάσισε να αποχωρίσει, μαζί με τον πρίγκιπα Harry και τον γιο τους, από το Παλάτι και τα βασιλικά καθήκοντα-δικαιώματα.

Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει, τυπικά τουλάχιστον, κάποια νέα γυναίκα να ανταγωνιστεί στον στενό οικογενειακό κύκλο. Και απ’ ότι φαίνεται το διασκεδάζει

πολύ. Είναι εκείνη άλλωστε που θα σταθεί στο πλάι του Βασιλιά, τα επόμενα χρόνια, όταν ο William πάρει το αξίωμα.

Η Kate έχει πολύ καλή διάθεση τον τελευταίο καιρό και αυτό φαίνεται έντονα στις δημόσιες εμφανίσεις της. Επίσης έχει αποφασίσει να ανανεώσει το beauty look της ξεφεύγοντας, όσο επιτρέπεται πάντα, από το βασιλικό Πρωτόκολλο.

Τα μαλλιά της για παράδειγμα είναι ένα από τα πρώτα σημεία που αποφάσισε να αλλάξει. Πριν από μερικούς μήνες δημιούργησε απαλά highlights, ξεφεύγοντας από το κλασικό σκούρο καστανό χρώμα που την χαρακτήριζε. Και η αλήθεια είναι πως της ταίριαζαν πολύ.

Και τώρα έρχεται με ένα ακόμη μοντέρνο hair look που είναι υπέροχο και την κάνει να μοιάζει νεότερη και πιο δροσερή. Η Kate συναντήθηκε με τρεις οικογένειες που έλαβαν μέρος στο project “Tiny Happy People”.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του BBC Education που έχει δημιουργηθεί ώστε να παρέχει πόρους και υποστήριξη σε γονείς και φροντιστές παιδιών έως  4 ετών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) στις 13 Ιούλ, 2020 στις 2:30 μμ PDT

Τα μαλλιά της ήταν το πρώτο που προσέξαμε μιας και έχουν ένα απίθανο bronde εφέ αλλά και ασυμμετρίες που ξεκινούν από τη φράντζα και της χαρίζουν μια super νεανική όψη. 

Εμείς της προτείνουμε να ανοίξει ακόμη περισσότερο το χρώμα και να τολμά ανάλαφρα χτενίσματα, όπως το συγκεκριμένο, πιο συχνά.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας:

Το μανικιούρ της Cardi B για τα γενέθλια της κόρης της είναι συγκλονιστικό!

Το μυστικό της Hailey Bieber για την ακμή έρχεται από τη φύση!

Keywords
Τυχαία Θέματα