Kate Middleton: Εμφανίστηκε με την πιο εντυπωσιακή golden blonde απόχρωση στα μαλλιά της και είναι πιο chic από ποτέ!

Η Kate Middleton ακολουθεί πιστά το πρωτόκολλο του Παλατιού, σε αντίθεση με την Meghan Markle που πολύ δυσκολεύτηκε και αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω της και να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη μαζί με τον σύζυγο και το γιο της.

Η Kate είναι συντηρητική μεν αλλά πολύ κομψή. Έχει πάντα τα νύχια της κοντά και βαμμένα με τη μοναδική nude απόχρωση που επιτρέπει η Βασίλισσα Ελισάβετ, δεν φορά ποτέ οτιδήποτε εφαρμοστό ή διάφανο. 

Το beauty

look της είναι επίσης συγκεκριμένο. Η επιδερμίδα της είναι λαμπερή με απόλυτα φυσικό τρόπο, τα χείλη της παστέλ όπως και τα ζυγωματικά της ενώ όσο αφορά στα μάτια απλώνει την αγαπημένη της μαύρη μάσκαρα.

Τα μαλλιά της έχουν συγκεκριμένο μήκος τα τελευταία χρόνια ενώ προτιμά να κάνει απαλούς κυματισμούς. Το χρώμα όμως τον τελευταίο καιρό το “πειράζει” και είναι μια λεπτομέρεια που κάνει μεγάλη εντύπωση στις θαυμάστριες της.

Πριν από μερικούς μήνες ακολούθησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που είναι τα caramel highlights που φώτισαν τόσο τη σκούρα βάση της όσο και το πρόσωπο. 

Και τώρα έρχεται με μία ακόμη αλλαγή στο χρώμα που μας άφησε άφωνες. Είναι πλέον σχεδόν ξανθιά! Η Kate απόκτησε πολλά και έντονα golden blonde highlights και είναι άλλος άνθρωπος.

Την είδαμε σε ένα video που ανέβηκε στον λογαριασμό του Kensington όπου η Δούκισσα μίλησε για το lockdown και πως πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Τα μαλλιά της είχαν τους αγαπημένους της απαλούς κυματισμούς και το make up της διακριτικό και κατάλληλο για την περίσταση.

Από εμάς είναι χίλιες φορές ναι. Εσείς, τι λέτε;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Τα 10 ωραιότερα nail art της Betina Goldstein -Κατάλληλα για εσάς που έχετε κοντά νύχια!

Kendall Jenner: Αποκαλύπτει τις DIY μάσκες που χρησιμοποιεί και τον τρόπο που δημιουργεί το αγαπημένο της bronze make up look (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα