Kάτια Ζυγούλη: Η σέξι φωτογραφία στο instagram που κάνει τον γύρο του διαδικτύου (φωτό)

Η Κάτια Ζυγούλη είναι μια από τις πιο σέξι και όμορφες Ελληνίδες και σήμερα δημοσίευσε στον λογαριασμό της μια υπέροχη φωτογραφία της στην οποία φαίνονται τα καλλίγραμμα πόδια της. Το πανέμορφο πρώην μοντέλο πόζαρε δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο φορώντας μόνο ένα oversized πουλόβερ.

Η Κάτια έχει ήδη 4 παιδιά με τον Σάκη Ρουβά και όμως τίποτα στο σώμα της δεν μαρτυρά τις 4 εγκυμοσύνες που έχει περάσει!

Ο Σάκης Ρουβάς είχε δηλώσει για τη σύζυγό του πριν λίγο καιρό:

«Η Κάτια ήταν ο έρωτας που ήρθε και τα ισοπέδωσε όλα. Ήταν ένας έρωτας ολοκληρωτικός. Και οι αλλαγές έγιναν μόνες τους. Το ότι δεν είσαι ευτυχισμένος δεν έχει να κάνει απαραίτητα με το τι σου λείπει. Δεν θέλω να το γενικεύσω, θα σου μιλήσω για τον εαυτό μου. Πολλές φορές δεν νιώθεις ευτυχισμένος γιατί η σύμβαση στο μυαλό σου δεν σου επιτρέπει να είσαι. Συνήθως όλο αυτό συμβαίνει υποσυνείδητα και έχει να κάνει με δικά μας βιώματα, με τον τρόπο που έχουμε μεγαλώσει. Έχει να κάνει με το αν βαθιά μέσα μας πιστεύουμε ότι αξίζουμε να είμαστε ευτυχισμένοι ή όχι, αν πιστεύουμε ότι αξίζουμε να μας αγαπούν ή όχι».

Διαβάστε ακόμα: Αμαλία Κωστοπούλου: Ξεσπά δημοσίως επειδή δέχθηκε ερώτηση για το βάρος της!

Keywords
Τυχαία Θέματα