Kendall Jenner και Heidi Klum έβαψαν τα νύχια τους με την πλέον κλασική απόχρωση που πρέπει να αντιγράψετε

Αργά αλλά σταθερά οδεύουμε προς το φθινόπωρο και οι επίσημες εμφανίσεις των stars έχουν ξεκινήσει. Οι τάσεις απλώνονται στο Instagram και οι τάσεις αποκαλύπτονται μία-μία. Όσο αφορά το μακιγιάζ η ένταση είναι μεγάλη και τα χρώματα στα μάτια εξωτικά αν κρίνουμε από τα τελευταία make up looks της Cara Delevingne και της Lucy Boynton.

To μανικιούρ με τη σειρά του είναι επίσης χρωματιστό αλλά με διαφορετικό, από το καλοκαίρι,

τρόπο. Το λευκό, το μπλε, το πράσινο και οι πεταλούδες ή τα λουλούδια δίνουν τη θέση τους στο πλέον κλασικό χρώμα. To κόκκινο φυσικά. Το αιώνιο, διαχρονικό και αγαπημένο κόκκινο μανικιούρ είναι και πάλι εδώ στα πλαίσια της αναφορά στα 90’s τα οποία φέτος κάνουν τη μεγάλη επιστροφή. Μετά το french manicure που έκανε δυναμική επανεμφάνιση το κόκκινο θα είναι επίσης μεγάλο trend.

Και το επιβεβαιώνουν οι Kendall Jenner και Heidi Klum που το υιοθέτησαν και το αποκάλυψαν φυσικά στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Κάθε μία με τον δικό της τρόπο. Η Kendall με παιχνιδιάρικη διάθεση και η Heidi με πιο κλασική.

Η Kendall επέλεξε half moon nails χρησιμοποιώντας ένα κόκκινο βερνίκι νυχιών με πορτοκαλί υποψία. Κοντά στη βάση των νυχιών η nail artist του διάσημου Modern Pamper Salon δημιούργησε το half moon το οποίο εκτός από υπέροχο είναι και πρακτικό ειδικά όταν τα νύχια αρχίζουν να μακραίνουν.

Η Heidi επέλεξε μια κόκκινη της ντομάτας απόχρωση. Υπεύθυνος για το μανικιού της είναι ο διάσημος nail artist Tom Bachic που επιμελείται μεταξύ άλλων τα νύχια της Jennifer Lopez. Ο Bachic αποκαλύπτει πως το κόκκινο χρώμα στα νύχια θα το δούμε παντού τόσο το φθινόπωρο όσο και το χειμώνα που έρχονται.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Bachik Nails (@tombachik) στις 2 Σεπ, 2019 στις 8:33 πμ PDT

Αποχρώσεις όπως το έντονο κόκκινο αλλά και της Βουργουνδίας ή τα “berry” χαρίζουν ένα σοφιστικέ look ενώ παράλληλα είναι μοντέρνα και θηλυκά. Για το συγκεκριμένο look χρησιμοποίησε την απόχρωση Jasper του Jinsoon Nail Polish.

Διαβάστε ακόμη:

To αξεσουάρ μαλλιών που θα φορέσετε και τις επόμενες σεζόν

K-Beauty: Φτιάξτε μόνες σας το εμβληματικό προϊόν περιποίησης

Keywords
Τυχαία Θέματα