Kim Kardashian: Τα μαλλιά της μακραίνουν πανεύκολα και σας αποκαλύπτουμε το φανταστικό μυστικό της!

Τις αλλαγές στα μαλλιά της Kim Kardashian δεν τις προλαβαίνουμε. Τη μία μέρα ανεβάζει selfie από την πισίνα της με μακριά, ξανθά μαλλιά και την επόμενη από το living room με καστανό lob. Φυσικά όλες γνωρίζετε πως τα πολύ μακριά και εντυπωσιακά μαλλιά είναι περούκες.

Στο πλάι της και στο σπίτι της είναι διαρκώς ο προσωπικός της hairstylist, Chris Appletton ο οποίος εκτός από εξαιρετικά ταλαντούχος τυγχάνει να έχει τη μεγαλύτερη συλλογή από περούκες και extensions

Στο

τέλος καμιά μας δεν ξέρει ποιο είναι το πραγματικό μήκος ή υφή των μαλλιών της Kim. Η ίδια όμως αποκαλύπτει πως μακραίνουν πάρα πολύ εύκολα. Έχει ένα μικρό μυστικό βέβαια το οποίο μαρτύρησε μιας και η KKW δεν κρατά όπως πολύ καλά γνωρίζετε τίποτα για τον εαυτό της. Εκτίθεται και της αρέσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 6 Μάι, 2020 στις 5:32 μμ PDT

Είναι ένας τρόπος πανεύκολος και φυσικός. Μια DIY συνταγή με δύο μόλις υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα σας. Πρόκειται για το ρυζόνερο. Ναι, ναι, σωστά διαβάσατε. Πως ακριβώς το ετοιμάζει η Kim και πως το εφαρμόζει;

Μέσα σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνει νερό κι 1 φλιτζάνι βιολογικό ρύζι. Το αφήνει να μουλιάσει για μερικές ώρες. Συνήθως όλη τη νύχτα. Την επόμενη μέρα το πρωί σουρώνει το ρύζι και κρατά το νερό.

Πως το χρησιμοποιεί: Αφού λούσει τα μαλλιά τα ξεπλένει με το ρυζόνερο. Το αφήνει να δράσει για 15 περίπου λεπτά αφού προηγουμένως έχει κάνει απαλό μασάζ. Τέλος ξεπλένει με άφθονο κρύο νερό.

Η Kim εξηγεί μάλιστα το λόγο που χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη συνταγή. Το ρύζι περιέχει βιταμίνες, μαγνήσιο και αμινοξέα τα οποία θρέφουν την τρίχα και περιποιούνται το τριχωτό της κεφαλής. Αυτό σημαίνει πως τα μαλλιά αναπτύσσονται σωστά και δεν σπάνε.

Είναι ότι καλύτερο ειδικά για εσάς που ταλαιπωρείτε τα μαλλιά σας με τη συχνή συσκευών θερμότητας, προϊόντα styling ή χημικές επεξεργασίες.

Δεν έχετε λοιπόν παρά να ακολουθήστε τη συμβουλή της Kardashian την επόμενη φορά που θα λουστείτε.

Διαβάστε ακόμη:

Κυτταρίτιδα: Η Θεανώ Μπέλλα σας αποκαλύπτει όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τις αιτίες και την αντιμετώπιση της!

Δείτε τα αντηλιακά λάδια που θα σας χαρίσουν το τέλειο μαύρισμα -7 για να επιλέξετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα