Lip stain: Το προϊόν που παραμένει στα χείλη για ώρες χωρίς να τα ξηραίνει -Δείτε τα ωραιότερα!

Αν σας αρέσει η λάμψη στα χείλη αλλά σας ενοχλεί η αίσθηση του lip gloss που κολλάει στα χείλη σας, σας έχουμε ένα προϊόν που θα λατρέψετε. Προσφέρει όλα όσα θέλετε και ένα παραπάνω: Παραμένει σταθερό για ώρες.

Πρόκειται για το lip stain που λειτουργεί ως κραγιόν, lip gloss και balm μαζί. Αυτό σημαίνει πως ενυδατώνει στα χείλη, αφήνει ανάλαφρο φινίρισμα και τέλειο χρώμα.

Εκτός από την τριπλή του ιδιότητα υπάρχει ένα ακόμη trick που χρησιμοποιούν συχνά οι

make up artists. Απλώνουν με τα δάχτυλα μικρή ποσότητα lip stain στα ζυγωματικά αντί για blush. Χαρίζει μια δροσερή αίσθηση και το χρώμα που χρειάζεται ώστε να φωτίσει ολόκληρο το πρόσωπο.

Εμείς σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας. Εσείς πρέπει απλά να επιλέξετε την απόχρωση που σας ταιριάζει.

L’ Oreal Paris Rouge Signature Matte Lip Stain: Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και απαλό ακόμη και αν απλώσετε μία από τις πιο σκούρες αποχρώσεις της σειράς. Είναι ματ μεν αλλά δεν στεγνώνει τα χείλη και απλώνετε τέλεια χάρη στο τέλειο πινελάκι του.

Revlon Balm Stain: Έχει μορφή μολυβιού που σας βοηθά να το απλώσετε με ακρίβεια. Χαρίζει απίθανο χρώμα ενώ περιποιείται τα χείλη χάρη στα shea, mango και coconut butter που περιέχει στη σύνθεση του.

Clarins Water Lip Stain: Μια απαλή φόρμουλα με πλούσια ενυδατικά στοιχεία. Εφαρμόζεται εύκολα στα χείλη, παραμένει σταθερό και χαρίζει μια πινελιά χρώματος που θα λατρέψετε.

YSL Vernis a Lvres Water Lip Stain:  Eμπλουτισμένο με νερό που προσφέρει στα χείλη λεία όψη, απαλότητα και τέλειο, λαμπερό χρώμα.

Sephora Collection Cream Lip Stain: Χάρη στην κρεμώδη υφή του απλώνεται άψογα αφήνοντας ανάλαφρο και βελούδινο φινίρισμα στα χείλη αλλά και χρώμα που διαρκεί.  Το λάδι από αβοκάντο που περιέχει ενυδατώνει και προσφέρει θρέψη και απαλότητα.

MAC Versicolour Varnish Cream Lip Stain: Glossy lip colour με ανάλαφρη σύνθεση, μεγάλη διάρκεια και πλούσια, πλήρη κάλυψη.

Διαβάστε ακόμη:

Βιταμίνη C: Οι λόγοι που πρέπει να πάρει πρωταγωνιστική θέση στην καθημερινή ρουτίνας περιποίησης!

Οι 3 τάσεις στα νύχια που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνες σας -Ποια σας αρέσει περισσότερο;

Keywords
Τυχαία Θέματα