MasterChef: Αποχώρησε ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού κύκλου

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το μεγάλο φινάλε του MasterChef! Οι παίκτες που έχουν παραμείνει στον διαγωνισμό αποτελούν πολύ δυνατά χαρτιά κι όλοι έχουν έναν και μοναδικό στόχο: Τη νίκη!

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef, ο Άγγελος Τσιγκάκος, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και ο Γιώργος Πορφύρης στάθηκαν απέναντι από τους τρεις κριτές λίγο πριν μπουν στην κουζίνα για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Η δοκιμασία αφορούσε στην αντιγραφή πιάτου, που έκρυβε πολλές τεχνικές δυσκολίες.

Ο σεφ Βασίλης

Μουρατίδης έφερε στο πλατό ένα εντυπωσιακό πιάτο, που περιελάμβανε μοσχαρίσια γλυκάδια με κρέμα καρότου, σάλτσα από κρασί και σέλινο. Οι τρεις άνδρες κλήθηκαν να δώσουν το 100% του εαυτού τους και έχοντας ψυχραιμία και πίστη, να φτιάξουν σωστά όλες τις παρασκευές και να συνθέσουν το πιάτο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Ποιος αποχώρησε από το MasterChef λίγο πριν το τέλος;

Ο Άγγελος Τσιγκάκος, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και ο Γιώργος Πορφύρης ολοκλήρωσαν τις δημιουργίες τους και περίμεναν με αγωνία το αποτέλεσμα από το στόμα των κριτών. Σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά, γεγονός που γνωρίζουν πολύ καλά οι παίκτες.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Βασίλης Μουρατίδης δοκίμασαν τα πιάτα και έδωσαν τις βαθμολογίες τους. Εκείνος που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη και συνεπώς κλήθηκε να βγάλει την ποδιά του και να αποχωρήσει είναι ο Γιώργος Πορφύρης. Ο ίδιος αποτελούσε ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού κύκλου.

«This is the end… Ήταν η δεύτερη φορά στο παιχνίδι και δεν πίστευα ότι θα το ξαναζούσα. Τελικά όμως πως τα φέρνει η ζωή και ξαναέζησα κάτι το οποίο ήταν η μεγαλύτερη εμπειρία γενικά που έχω ζήσει ποτέ. Θα μου λείψει το παιχνίδι, κάθε στιγμή είναι εικόνες και γεύσεις, ένα πακέτο εμπειριών και συναισθημάτων», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Πορφύρης.

Διαβάστε ακόμα:

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Νταλάρα

 Μαρία Μενούνος: Ρομαντική απόδραση στη Σαντορίνη με τον σύζυγό της, μετά τα δύσκολα

 Έλλη Κοκκίνου: 20 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ «Στο Κόκκινο» – Τα throwback βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα