MasterChef: Αποχώρησε ο Γιώργος Φασιλής!

Από την χθεσινή δοκιμασία στο MasterChef προέκυψαν ως υποψήφιοι για αποχώρηση, ο Τιμολέων Διαμαντής και ο Γιώργος Φασιλής.Στο αποψινό επεισόδιο έδωσαν “μάχη” εντός της κουζίνας, με σκοπό να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Οι δύο σεφ έπρεπε να ετοιμάσουν ένα απαιτητικό πιάτο του σεφ Δημήτρη Παμπόρη.

Πριν ξεκινήσουν, ο Δημήτρης Παμπόρης τους είπε: «Έχουμε μια τραβηχτή πίτα με φουά γκρα… Έναν πουρέ από ξινόμηλα, αρωματισμένο

με κάρι… Ένα ξινόμηλο ψημένο σε ώσμωση. Ένα κρεμμυδάκι στιφάδο ψημένο στο ρόνερ. Ένα υγρό ζελέ από κρασί Βινσάντο. Ένα καπουτσίνο από κόκκινα μήλα, αρωματισμένο με σιρόπι σφενδάμου και λάιμ. Έναν αφρό από κεφίρ με κανέλα. Και ένα ζου αρωματισμένο με γλυκάνισο».

Αφού ετοίμασαν τα πιάτα τους, βαθμολογήθηκαν και ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Γιώργο Φασιλή, ο οποίος σημείωσε χαμηλότερη βαθμολογία από τον συμπαίκτη του. Οι τρεις κριτές του επέτρεψαν να κρατήσει την ποδιά του MasterChef, -κάτι που έγινε για πρώτη φορά- και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, του έκανε πρόταση να δουλέψει στο μαγαζί του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ανατρεπτική η Χριστίνα Μπόμπα: Δεν φαντάζεστε που θα ντυθεί νυφούλα!

Keywords
Τυχαία Θέματα