MasterChef: Απρόσμενη ατάκα από τον Χρήστο Γλωσσίδη-«Δεν τον πολυσυμπαθoύσα τον Τιμολέοντα»

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε τους δύο φιναλίστ στο εστιατόριο Petrus του Gordon Ramsay, για ακόμη μια διαδικασία που θα πρόσθετε πόντους στη βαθμολογία τους.

Ο Χρήστος Γλωσσίδης και ο Τιμολέων Διαμαντής παρακολούθησαν ένα masterclass με τον διάσημο σεφ James Jocky Petrie και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στην κουζίνα, όπου μαγείρεψαν με έναν Έλληνα μάγειρα. Πρόκειται

για τον Αντρέα, ο οποίος εργάζεται στο Petrus και παρακολουθεί το MasterChef. «Εννοείται πως σας ξέρω. Κάθε βράδυ όταν σχολάω, ένα μπανάκι και MasterChef», ανέφερε.

Τότε, ο Σωτήρης Κοντιζάς άρπαξε την ευκαιρία και τον ρώτησε για τους δύο φιναλίστ: «Ποιος είναι πιο ενοχλητικός;», με τον ίδιο να απαντάει: «Από τους δύο δεν θα έλεγα ότι είναι κάποιος ενοχλητικός». Μετά από αυτή τη συζήτηση ο Χρήστος Γλωσσίδης προχώρησε σε κάποιες ατάκες που δεν περιμέναμε να ακούσουμε.

Συγκεκριμένα, είπε: «Τη Γωγώ δεν την συμπαθούσα, μην πω ψέματα. Ο Τιμολέων ας πούμε, καλό παιδί κι αυτός. Ούτε αυτόν τον πολυσυμπαθώ. Με τον Σάββα δεν τον πολυσυμπαθούσαμε. Μην πω ψέματα. Αλλά οκ, είναι ένας καλός μάγειρας, φτάσαμε μαζί στον τελικό, θα φερθώ ανάλογα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή αγαπημένη τραγουδίστρια

Keywords
Τυχαία Θέματα