MasterChef: Η ανάρτηση του Θάνου Σπανού για την οριστική αποχώρηση του από τον διαγωνισμό!

Ένα πιάτο του σεφ Γιάννη Παρίκου κλήθηκαν να αντιγράψουν και να μαγειρέψουν πιστά ο Ζαχίρ Γιαβαρί , ο Θάνος Σπανός και ο Παντελής Βούρος στη χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef. Ο Θάνος πίστευε ότι ήταν πολύ νωρίς να αποχωρήσει ακόμα από το παιχνίδι, μετά τη δεύτερη είσοδό του στον διαγωνισμό, ενώ ο Παντελής και ο Ζαχίρ δεν έδιναν την εντύπωση πως ήρθε η ώρα της αποχώρησης τους ακόμα.

Το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν χριστόψαρο με πουρέ φασόλι, τσορίθο, πίκλα κρεμμύδι

και σέλινο. οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα τους και έκριναν πως από το παιχνίδι πρέπει να αποχωρήσει ο Θάνος Σπανός, αυτή τη φορά οριστικά.

Ο πρώην διαγωνιζόμενος στην πρώτη του ανάρτηση στο instagram μετά την αποχώρηση του από το MasterChef, έγραψε τις σκέψεις του για αυτό το ταξίδι που τελείωσε, για τη μαγειρική που συνεχίζεται, αλλά ευχαρίστησε και τον κόσμο που τον στήριξε όλο αυτό το διάστημα.

“Καλημέρα όμορφε κόσμε!! Στην παρέα της ποδιάς προστέθηκε άλλη μία, αυτή της αποχώρησης. Αυτή τη φορά αποχώρησα πιο γεμάτος από πριν, περισσότερα mystery box, τεστ δημιουργικότητας (που με έκαψαν χαχα), ομαδικές και εξόδους. Το μαγειρικό ταξίδι για μένα όμως δεν τελειώνει εδώ, τώρα ξεκινάει! Εύχομαι στο άμεσο μέλλον να δείτε περισσότερο από τον Θάνο και την μαγειρική- ζαχαροπλαστική του είτε τηλεοπτικά είτε μέσω τον social. Λόγω των ημερών θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλό Πάσχα. Σας ευχαριστώ όλους που με υποστηρίξατε όλο αυτόν τον καιρό που ήμουν μέσα στο διαγωνισμό μαγειρικής του MasterChef”, ανέφερε ο Θάνος Σπανός καθώς μοιράστηκε μια φωτογραφία με δυο ποδιές του MasterChef, μια άσπρη και μια μαύρη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλημέρα όμορφε κόσμε!! Στην παρέα της ποδιάς προστέθηκε άλλη μία, αυτή της αποχώρησης. Αυτή τη φορά αποχώρησα πιο γεμάτος από πριν, περισσότερα mystery box, τεστ δημιουργικότητας (που με έκαψαν χαχα), ομαδικές και εξόδους. Το μαγειρικό ταξίδι για μένα όμως δεν τελειώνει εδώ, τώρα ξεκινάει! Εύχομαι στο άμεσο μέλλον να δείτε περισσότερο από τον Θάνο και την μαγειρική- ζαχαροπλαστική του είτε τηλεοπτικά είτε μέσω τον social. Λόγω των ημερών θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλό Πάσχα. Σας ευχαριστώ όλους που με υποστηρίξατε όλο αυτόν τον καιρό που ήμουν μέσα στο διαγωνισμό μαγειρικής του @masterchefgr !!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanos Spanos (@thanos__sp) στις 23 Απρ, 2019 στις 11:07 μμ PDT

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονίζει ο Αύγουστος Κορτώ: “Πριν από ένα χρόνο προσπάθησα να δώσω τέλος στη ζωή μου”

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Τι έλεγαν στην τελευταία τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη για το αν έχουν φτάσει κοντά στο χωρισμό;

Keywords
Τυχαία Θέματα