MasterChef: Πώς αποχωρούν οι παίκτες μέχρι τον τελικό;

Η τελική πεντάδα του MasterChef βρέθηκε μπροστά στους τρεις κριτές. Χαρούμενοι για την πορεία τους, ο Χρήστος Μπάρκας, ο Μανώλης Σαρρής, ο Πάνος Τόγιας, ο Παντελής Βούρος και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη φορώντας τις λευκές ποδιές τους πληροφορήθηκαν για τη συνέχεια του διαγωνισμού και τις εξελίξεις των ημερών που υπολείπονται μέχρι τον μεγάλο τελικό και την ανάδειξη του επόμενου Έλληνα Masterchef.

View this post on Instagram

Aυτή είναι η τελική πεντάδα του #MasterChefGR! @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr)

on May 10, 2019 at 1:06pm PDT


Ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε να τους εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο θα αποχωρούν οι παίκτες, μέχρι τους δύο φιναλίστ, αφού πρώτα οι κριτές συνόψισαν μέσα σε λίγες χιουμοριστικές λέξεις όσα χαρακτηρίζουν τους παίκτες…

View this post on Instagram

Οι 5 φιναλίστ του #MasterChefGR! @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on May 13, 2019 at 11:22am PDT

«Ξεκινάνε σήμερα οι ημιτελικοί.Η κάθε ημέρα, κάθε Ημιτελικού, θα χωρίζεται σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση θα έχουμε ένα mystery box. Ο νικητής του mystery box θα περνά αυτόματα στην επόμενη ημέρα του επόμενου Ημιτελικού. Σήμερα, ένας θα περάσει στην επόμενη φάση, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις θα διαγωνιστούν μαγειρικά σε πιάτο αντιγραφής, ενώ αυτός που θα συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία θα αποχωρήσει από το MasterChef. Σήμερα θα μείνετε τέσσερις, αύριο τρεις και μεθαύριο θα έχουμε το ζευγάρι του τελικού», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Διαβάστε ακόμα: Νικολέττα Καρρά: Η πρώτη ανάρτηση μετά το χωρισμό της

Γιώργος Αγγελοπουλος: Η απρόσμενη απάντηση για το unfollow στον Σάκη Τανιμανίδη!

Έφυγε το δόντι του Νίκου Μουτσινά!

Keywords
Τυχαία Θέματα