MasterChef: Τα καυστικά σχόλια του Κοντιζά και το παράπονο της Σπυριδούλας

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef οι παίκτες βρέθηκαν στην καρδιά του ελατοδάσους του Παρνασσού. Σε υψόμετρο 1300μ., οι διαγωνιζόμενοι, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, κλήθηκαν να φτιάξουν 3 πιάτα με βασικό υλικό ντόπιο κυνήγι.

Για τη δοκιμασία οι έξι παίκτες, που διεκδικούν μια θέση στον τελικό του φετινού MasterChef, έπρεπε να σχηματίσου δύο 3μελής ομάδες. Οι αρχηγοί των δύο ομάδων ήταν ο Μανώλης και η Ασημίνα.

Με αντίπαλο τον χρόνο, τη δημιουργικότητα και

τις αντίξοες καιρικές συνθήκες να δυσκολεύουν το έργο των δύο ομάδων, τα αποτελέσματα έμοιαζαν αρκετά αμφίβολα. Σε αυτό ήρθε να προστεθεί και ο καλεσμένος, που θα έκρινε τα πιάτα των δύο ομάδων, μαζί με τους 3 Μέντορες του διαγωνισμού. Ένας ειδικός της εκλεκτής γεύσης και ποιοτικής εστίασης, ο Απόστολος Τραστέλης.

Οι τέσσερις κριτές απογοητεύτηκαν από τα αποτελέσματα και ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε στους δύο αρχηγούς πως λόγο αυτού, θα τους δοθεί άλλη μια ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν. Στο αποψινό επεισόδιο, ο κριτής έσπευσε να κάνει κάποια καυστικά σχόλια για τις επιδόσεις των παικτών στη χθεσινή δοκιμασία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: Ζητήσαμε ειλικρίνεια. Δεν εννοούμε να είστε ειλικρινείς προς εμάς, πρέπει να είστε ειλικρινείς προς τους ίδιους σας τους εαυτούς. Για να σας πούμε κι εμείς την άποψή μας και να βελτιωθείτε, να διορθώσετε τα λάθη σας. Αυτό είναι το νόημα. Κακά τα ψέματα, κάποια από τα πιάτα που δοκιμάσαμε χθες, αν μας τα είχατε φέρει στις οντισιόν, πολύ πιθανό να μην είχατε πάρει ποδιά. Θα σας συμβουλέψω το εξής: Διώξτε τα βαρίδια που έχετε βάλει ανάμεσα σε εσάς και τη μαγειρική. Δεν ξέρω γιατί έχει συμβεί αυτό. Καταλαβαίνω ότι έχουμε προχωρήσει και υπάρχει μαζεμένη κούραση, αλλά πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι στο στόχο που εξαρχής βάλατε πριν μπείτε στον διαγωνισμό, να το κλειδώσετε και να πάτε με φόρα προς αυτόν. Αφήστε τα βαρίδια που έχετε βάλει, αφήστε τη διπλωματία, αφήστε το πώς φαίνεστε και μαγειρέψτε, μαγειρέψτε νόστιμα πιάτα”.

Η Σπυριδούλα σε δηλώσεις της δεν έκρυψε την ενόχληση της για τα όσα είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς: “Ήταν πάρα πολύ βαρύ σχόλιο, ένα κακό σχόλιο. Ήτανε μαχαίρι στην καρδιά, πραγματικά”. Ο Πάνος Ιωαννίδης με τη σειρά του, σχολίασε: “Αυτό που με στεναχώρησε περισσότερο ήταν ότι έπρεπε να κρίνουμε ανάμεσα σε κακά και λιγότερο κακά πιάτα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Δημήτρης Παπανώτας: “Στον χώρο της τηλεόρασης, νέοι προσπαθούν να βγουν, δεν σε λένε έμπειρο, σε λένε παππού”

“Εχα κάνει και δοκιμαστικό για την εκπομπή της Ράλλη στον ΑΝΤ1, αλλά…”

Ξεκίνησε η εργένικη ζωή για τον Θοδωρή Μαραντίνη-Η απίθανη ερώτηση στους followers του!

Keywords
Τυχαία Θέματα