Masterchef: Χαμός με τις φωνές της Σπυριδούλας! “Πες της να βγάλει το σκασμό!”

Η αποψινή ομαδική δοκιμασία του Masterhef δείχνει σα να είναι κομμένη και ραμμένη για κάποια από τα μέλη των δύο ομάδων και όχι για όλα. Όσοι γνωρίζονται αρκετά καλά μαγειρικά, μέσα από τις δοκιμασίες, που έχουν περάσει όλο αυτό το διάστημα στον διαγωνισμό, κατάφεραν να επικοινωνήσουν.

Αυτή η ιδιαίτερη ομαδική είχε βασικό ζητούμενο την μετ’ εμποδίων επικοινωνία. Η φωνή και η επιβλητικότητα, άλλους τους βοήθησε και άλλους τους «τσάκισε» την επικοινωνία, όπως οι παρεμβολές σε ασύρματο. Ευνοημένη βγήκε σίγουρα η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την αποκάλεσε “λααναγορίτισσα”

εξαιτίας του τρόπου που φώναζε προκειμένου να καταφέρει να επικοινωνήσει με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας της που βρίσκονταν από την άλλη μεριά του τοίχου.

Και πράγματι εκείνη τα κατάφερνε περίφημα, όμως κανένας άλλος δεν μπορούσε να επικοινωνήσει κοντράροντας την τσιρίδα της παίκτριας. Οι κριτές την πήραν στο ψιλό ζητώντας τους να κάνει τις αναγγελίες του χρόνου και όχι μόνο…

Η Ιωάννα Μπουρλόκα τα βρήκε σκούρα καθώς βρισκόταν από την ίδια μεριά του τοίχου με τη Σπυριδούλα και αδυνατούσε να επικοινωνήσει με τον Μανώλη Σαρρή που εκνευρισμένος απάντησε: “Πες της να βγάλει λίγο τον σκασμό!”

Οι δύο αρχηγοί της ομαδικής, Ιωάννα και Σπυριδούλα, συζητούν μετά τη δοκιμασία, με την Ιωάννα να σχολιάζει πως η Σπυριδούλα τους έσπασε τα τύμπανα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οι δύο αρχηγοί της ομαδικής, Ιωάννα και Σπυριδούλα, συζητούν μετά τη δοκιμασία. #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις 1 Μάι, 2019 στις 1:13 μμ PDT

Ο Μανώλης σχολιάζει πως η Σπυριδούλα ακουγόταν πιο πολύ και από τον Πάνο που ήταν δίπλα του…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η (μισή) μπλε ομάδα κουβεντιάζει στα παρασκήνια. #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις 1 Μάι, 2019 στις 1:18 μμ PDT


Διαβάστε ακόμα: Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε τατουάζ για τον Τανιμανίδη! Πώς το σχολίασε εκείνος;

Keywords
Τυχαία Θέματα