Masterchef: “Κόλαφος” από Ζαχίρ για το θέατρο που παίζουν οι συμπαίκτες του!

Ο Ζαχίρ Γιαβαρί ξέσπασε εναντίον των συμπαικτών του στο Masterchef κατηγορώντας τους ότι από τη στιγμή που έμαθαν για την εικόνα που έχουν δημιουργήσει τηλεοπτικά, ξεκίνησαν να υποκρίνονται προκειμένου να γίνουν πιο συμπαθείς. Ένας από τους τρόπους για να το πετύχουν αυτό να προσεγγίσουν άτομα που το τηλεοπτικό κοινό είχε αγκαλιάσει, όπως τον Ζαχίρ Γιαβαρί που έφερε παράδειγμα από την αντιμετώπιση που είχε σε παλιότερη επιστροφή του στο σπίτι και στην πιο πρόσφατη.

“Από την ημέρα που μπήκαν τα παιδιά στο σπίτι και έμαθε ο καθένας μας πως

είναι έξω, ποιος μας γουστάρει και ποιος δεν μας γουστάρει, είναι αλήθεια ότι κάποια παιδιά όταν άκουσαν ότι έξω δεν έχουν καλή εικόνα, άρχισαν με έναν τρόπο να προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν εμένα ή κάποιον άλλο συμπαίκτη μας για να το αλλάξουν αυτό. Στη δεύτερη αποχώρηση, όταν γύρισα από το πλατό ξανά στο σπίτι του MasterChef, εκτός από τον Παντελή και τον Χρήστο, δεν σηκώθηκε κανένας. Αυτή τη φορά που ήμουν προς αποχώρηση, μαγείρεψα πάλι και γύρισα στο σπίτι, είδα ότι τα πράγματα είχαν αλλάξει πάρα πολύ. Ο Χρήστος γύρισε και μου είπε ότι: “Δεν μπορώ να αντέξω αυτό το θέατρο” και του είπα: “Κι εγώ!”.

Το θέατρο…

Το θέατρο ξεκίνησε από το πλατό με τον εξώστη να φωνάζει “Ζαχίρ σε αγαπάμε!” και όταν πήγα στο σπίτι είχαν ανάψει κεριά και τα είχαν κάνει καρδιά και διάφορα τραγούδια. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο τα κάνουν όλα αυτά. Ίσως να θέλουν για την εικόνα τους έξω να δείξουν ότι είναι πάρα πολύ καλοί μαζί μου. Εκεί που ήμουν αυτός ο ψεύτης με το βούτυρο που μου έλεγαν ότι τους ξεφτίλισα μπροστά σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και ότι δεν έπρεπε να πω μπροστά στους κριτές αυτό το πράγμα με το βούτυρο, τώρα ξαφνικά βλέπω μια αλλαγή συμπεριφορών. Το τι σχέδιο αλλάζουν κάθε φορά. Κάνουν κακό στον εαυτό τους! Αν είσαι κακός δεν πρόκειται να αλλάξεις, πάλι θα είσαι κακός!”, ανέφερε ο Ζαχίρ Γιαβαρί στο επεισόδιο του MasterChef.

Διαβάστε ακόμα: Πρωτοφανές σκηνικό στο Masterchef! Αρνήθηκαν να βαθμολογήσουν οι κριτές! Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε!

Αποχαιρέτησε στον αέρα τους τηλεθεατές – Τέλος από το κανάλι

MasterChef: Χαμός στην ψηφοφορία! Ξέσπασε σε κλάματα η Σπυριδούλα!

Keywords
Τυχαία Θέματα