Meghan Markle: Η αγαπημένη της μάσκαρα κοστίζει 12 ευρώ και σας προτείνουμε να τη δοκιμάσετε asap!

Η Meghan Markle ζει πλέον με την οικογένεια της στην California. Μακριά από το Παλάτι, το πρωτόκολλο, τα συντηρητικά outfits και τα υποχρεωτικά χαμόγελα στις κάμερες. Είναι χαλαρή, χαρούμενη και πιο όμορφη.

Μπορεί να υιοθετεί όποιο χτένισμα και make up look θέλει, να γυμνάζεται ελεύθερα και να προσφέρει εθελοντική εργασία όπου και όταν χρειάζεται. Εμφανίστηκε άλλωστε με τον Harry να μοιράζουν φαγητό πόρτα-πόρτα σε όσους είχαν ανάγκη κατά την περίοδο της καραντίνας.

Φυσικά θα συνεχίσει να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ακόμη κι αν αρνήθηκε τον τίτλο της Δούκισσας. Ο Τύπος θα

ασχολείται με τις κινήσεις και το look της κι εμείς θα σας αποκαλύπτουμε όλα τα αγαπημένα της προϊόντα και μυστικά ομορφιάς.

Η Meghan άλλωστε είναι beauty icon. Ήταν εκείνη που άφησε τις φακίδες να φανούν με αποτέλεσμα να γίνουν ένα από τα μεγαλύτερα trends.  Παράλληλα μαρτυρά σε συνεντεύξεις της όλα τα αγαπημένα τις προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ. Και εκείνο που μας κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως στο νεσεσέρ της υπάρχουν super οικονομικές φόρμουλες τις οποίες χρησιμοποιεί τα τελευταία χρόνια και δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Όπως είναι για παράδειγμα η αγαπημένη της μάσκαρα. Πρόκειται για την Maybelline New York Lash Sensational η οποία στοιχίζει περίπου €12!

Ένα προϊόν που χαρίζει μήκος και έξτρα όγκο στις βλεφαρίδες της και τονίζει το βλέμμα με τον πιο γοητευτικό τρόπο. Γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε. Σωστά;

Διαβάστε ακόμη:

Kourtney και Khloe Kardashian: Σας αποκαλύπτουμε τα μυστικά τους για τέλεια και υγιή μαλλιά!

Σαμπουάν: 4 διαφορετικοί τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα