My Style Rocks: Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ζήτησε συγγνώμη από την Τζώρτζια Παναγή

Σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια του My Style Rocks κατά τη διάρκεια που η Τζώρτζια Παναγή σχολίαζε το κόνσεπτ και το ντύσιμο της Κορίνας Αβραμιτίδου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη τη διέκοψε και της ζήτησε να σταματήσει να μιλάει! Ο λόγος; Γιατί θεώρησε πως δεν είχαν νόημα τα όσα έλεγε!

Μάλιστα, στη συνέχεια μίλησε με κρητική προφορά και ζήτησε από την Κορίνα να ανοίξει το μπουφάν της. Τότε, η Τζώρτζια αποκάλεσε τη Δήμητρα “βλαχάρα” και ξεκίνησε ένας καβγάς με την Κύπρο

και την Κρήτη να είναι στη μέση!

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα.  

Στο σημερινό επεισόδιο, όταν η Κατερίνα Στικούδη ζήτησε από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να σχολιάσει το κόνσεπτ και το στιλ της Τζώρτζια Παναγή, θέλησε αρχικά να της ζητήσει συγγνώμη.

“Λοιπόν, πριν ξεκινήσω να λέω για το styling της Τζώρτζιας, θέλω να ζητήσω από την Τζώρτζια ένα μεγάλο συγνώμη όπως από τους ανθρώπους εδώ στο πλατό και τον κόσμο που μας παρακολουθεί από το σπίτι” σημείωσε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη. “Αντέδρασα στο προχθεσινό επεισόδιο παρά πάνω ίσως από όσο θα έπρεπε. Επειδή μας βλέπουν και μικρά παιδιά είναι λάθος να δίνουμε παραδείγματα λεκτικής βίας και δεν είναι γενικά αυτό το στιλ μου. Απλά είναι η πρώτη μου εβδομάδα εδώ και η αλήθεια είναι πως πιέστηκα ενώ δεν το περίμενα αυτό από εμένα. Ο βαθμός μου είναι για τη συμφιλίωση!”, ανέφερε.

Η Τζώρτζια Παναγή με τη σειρά της τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ τους: “Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, εννοείται αυτό”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

My Style Rocks: Ένταση μεταξύ της Τζώρτζια Παναγή και της Κιάρα Μαρκέζη! 

My Style Rocks: Αυτό είναι το θέμα του αποψινού Gala-Δείτε το trailer 

Όλα όσα θα δούμε απόψε στο Best Friend’s Fear! 

Keywords
Τυχαία Θέματα