O Ezra Miller είναι το νέο beauty icon με την ωραιότερη συλλογή κραγιόν

Ο Ezra Miller είναι ηθοποιός και πρωταγωνιστής στην ταινία Fantastic Beasts. Καλά μέχρι εδώ; Επίσης είναι ένα πολύ γοητευτικό αγόρι που απ’ ότι δείχνει ενδιαφέρεται για τη μόδα αλλά και την ομορφιά. Και δεν εννοούμε ότι φορά ενυδατική κρέμα ημέρας , ματιών ή κονσίλερ για να καλύψει τους μαύρους κύκλους. Του αρέσει το μακιγιάζ. Όλες ξέρουμε ότι κατά καιρούς αρκετά brands έχουν λανσάρει σειρές make up για άνδρες. Και προφανώς ο Miller τις έχει δοκιμάσει. Στην εβδομάδα μόδας όμως στο Παρίσι όπου εμφανίστηκε το τερμάτισε και μάλιστα με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Τα κραγιόν που φόρεσε ήταν τα

αγαπημένα μας και η αλήθεια είναι ότι τα υποστήριξε με απίθανο τρόπο.

Στο show του YSL εμφανίστηκε φορώντας shaggy μαύρο jacket που είχε συνδυάσει με ένα επίσης μαύρο top, ασημένιο σκουλαρίκι, νύχια βαμμένα μαύρα και σκούρο κόκκινο κραγιόν σε απόχρωση berry. Δεν ξέρουμε την απόχρωση αλλά υποθέτουμε πως ήταν το YSL Vinyl Cream Lip Stain, Rouge Vinyle που είναι ένα από τα αγαπημένα μας.

O Miller δεν εμφανίζεται πάντα με κραγιόν και make up αλλά κάνει κάποιες εξαιρέσεις σε δημόσιες εμφανίσεις κάνοντας το Instagram να πέφτει στην κυριολεξία.

Τον περασμένο Νοέβριο για παράδειγμα στο CFDA Vogue Fashion Fund φόρεσε ένα glossy καφέ κραγιόν που πολύ του ταίριαζε ενώ στην πρεμιέρα της ταινίας Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald συνδύασε το διάσημο μαύρο μακρύ puffy coat της Moncler και ένα dramatic μαύρο-κόκκινο κραγιόν.

Ενώ στην πρεμιέρα της ίδια ταινίας στην Μεγάλη Βρετανία επέλεξε μια punk εμφάνιση με ασημένιο shimmer γύρω από τα μάτια και στα μαλλιά και frosty απαλό ροζ στα χείλη.

Όπως καταλαβαίνετε είναι ενημερωμένος και ακολουθεί τις τάσεις της σεζόν και φυσικά περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη εμφάνιση του. Και κυρίως το κραγιόν που θα επιλέξει. Επίσης έχουμε μια παρατήρηση: Ότι έχει φορέσει μέχρι τώρα του ταιριάζει τέλεια, είτε είναι σε κόκκινη απόχρωση, είτε dark είτε παστέλ και αυτό είναι σπάνιο.

Διαβάστε ακόμη:

H Rosie Huntington-Whiteley σας προτείνει 5 ανοιξιάτικα lip looks (video)

To χτένισμα της Kim Kardashian που πρέπει να ζητήσετε από τον κομμωτή σας να αντιγράψει asap

Keywords
Τυχαία Θέματα