O make up artist της Lily Collins σας λέει τα δύο μεγάλα μυστικά του που πρέπει να αντιγράψετε πιστά

Η Lily Collins είναι πολύ φίλη μας. Για την ακρίβεια, την αγαπάμε και τη θαυμάζουμε όσο λίγες stars. Ιδιαίτερα για το beauty look της το οποίο είναι συναρπαστικό. Κάθε της εμφάνιση είναι πηγή έμπνευσης για όλες μας και είμαστε σίγουρες ότι είναι η χαρά του make up artist αφού έχει ένα τέλειο καμβά για να δουλέψει αλλά και ένα beauty icon

στη διάθεση του. Η Lily Collins τολμά και πολύ καλά κάνει αφού κάθε φορά είναι και πιο όμορφη και πιο stylish.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vincent Oquendo (@makeupvincent) στις 10 Απρ, 2019 στις 5:37 μμ PDT

O προσωπικός της make up artist ονομάζεται Vincent Oquendo και είναι υπεύθυνος για όλα τα υπέροχα looks της Collins, από την πράσινη σκιά σε όλη την επιφάνεια του πάνω βλεφάρου μέχρι το μονοχρωματικό ροζ. Ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος κάθε φορά που ετοιμάζεται να επιμεληθεί το μακιγιάζ της star η οποία όχι μόνο δεν του φέρνει καμία απολύτως αντίρρηση αλλά τον αφήνει να δημιουργήσει ελεύθερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vincent Oquendo (@makeupvincent) στις 11 Απρ, 2019 στις 12:48 μμ PDT

Ο Oquendo έχει δύο μεγάλα μυστικά όσο αφορά τη βάση που είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα στο μακιγιάζ. Επιμένει ότι αν ξεκινήσετε σωστά τότε όλα θα πάνε τέλεια.

Ο πρώτος και βασικότερος κανόνας του είναι να ταιριάζει την απόχρωση του φον ντε τεν με το χρώμα του δέρματος στο σώμα. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις ζεστές αποχρώσεις τις οποίες χρησιμοποιεί σε όλες τις πελάτισσες και φίλες του. Ακόμη και σ’ εκείνες που είναι ιδιαίτερα ανοιχτόχρωμες όπως η Collins. Αρκετές φορές μάλιστα δυσανασχετούν αφού υπάρχει απόκλιση από το φυσικό τους χρώμα αλλά εκείνος τους εξηγεί ότι ακολουθεί το συγκεκριμένο τρόπο επειδή το σώμα έχει πιο σκούρα απόχρωση απ’ ότι του προσώπου.

Ο δεύτερος κανόνας του έχει να κάνει με την εφαρμογή του φον ντε τεν. Για να είναι ομοιόμορφα απλωμένο το φον ντε τεν χρησιμοποιεί πάντα ένα πινέλο ή ένα βρεγμένο beauty blender. Και επιμένει: Πάντα βρεγμένο αφού το στεγνό απορροφά μεγαλύτερη ποσότητα. Σκεφτείτε το σφουγγάρι της κουζίνας. Έτσι ακριβώς λειτουργεί και το beautyblender.

Διαβάστε ακόμη:

Αν ετοιμάζεστε να παντρευτείτε πρέπει να δείτε τα ωραιότερα νυφικά χτενίσματα όλων των εποχών

Οι chic hair barrettes ήρθαν για να μείνουν και πρέπει επιτέλους να τις φορέσετε

Keywords
Τυχαία Θέματα