PFW: 10 trends που ξεχωρίσαμε στο υπέροχο show του οίκου Valentino

Ο οίκος Valentino παρουσίασε τη νέα του κολεξιόν στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και για μια ακόμα φορά σχολιάστηκε με τα καλύτερα λόγια από όλα τα μέσα στο ίντερνετ.

Ο σχεδιαστής Pierpaolo Piccioli κατάφερε να δημιουργήσει μια μοναδική κολεξιόν που εντυπωσίασε με κυρίαρχα χρώματα το λευκό, το ροζ, το πράσινο, το μοβ και το μαύρο. Οι neon αποχρώσεις είχαν επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο και σε αυτό το

show!

#1. To τούλι είναι ένα ύφασμα που οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο. Στη συγκεκριμένη κολεξιόν είδαμε πολλά φορέματα και ρούχα που είχαν σαν βασικό στοιχείο τους το τούλι

#2. Φέτος οι σχεδιαστές λατρεύουν τα πούπουλα που τα βλέπουμε σε πάρα πολλά ρούχα. Μπλούζες, φορέματα, παντελόνια αλλά και παπούτσια γεμίζουν με πούπουλα και δίνουν περισσότερο στιλ στις εμφανίσεις μας.

#3. Τα δερμάτινα jackets, σορτς, παντελόνια και φορέματα επιστρέφουν στη μόδα για τα καλά! Συνδύασέ τα με λευκά πουκάμισα και minimal αξεσουάρ και κλέψε τις εντυπώσεις. Εμείς κυριολεκτικά λατρέψαμε το δερμάτινο jacket που είδαμε στο show του γνωστού οίκου μόδας.

#4. Ο σχεδιαστής του οίκου δείχνει μια αδυναμία στα άνετα σορτς που υπήρχαν σε μεγάλο βαθμό στο show σε διάφορες αποχρώσεις.

#5. Το μπεζ coat dress της φωτογραφίας κέρδισε τα βλέμματα πάνω του κια όχι άδικα! Η βασιλική οικογένεια έκανε αυτό το ρούχο must και εμείς ανυπομονούμε να το φορέσουμε!

#6. Τα botanical prints είναι ακόμα μια τάση που κυριαρχεί και θα φορεθεί ακόμα περισσότερο όσο πλησιάζουμε προς την άνοιξη.

#7. Τα μεγάλα και βαθιά ντεκολτέ ήταν χαρακτηριστικό πολλών ρούχων στη συγκεκριμένη κολεξιόν του οίκου Valentino.

#8. To λευκό πουκάμισο αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο στην ντουλάπα μας και μας αρέσει να το έχουμε σε διάφορες εκδοχές του. Στον οίκο Valentino είδαμε πουκάμισα σε κλασική γραμμή, διαφανεί πουκάμισα, πουκάμισα με πούπουλα αλλά και shirt dresses.

#9. Oι έντονοι ώμοι έδωσαν επίσης δυναμικό παρόν!

#10. Τέλος, λατρέψαμε τον συνδυασμό λευκού-χρυσού που έκανε ο γνωστός σχεδιαστής σε πολλά από τα looks που παρουσίασε.

Keywords
Τυχαία Θέματα