Primer: Επιλέξτε εκείνο που ταιριάζει στις δικές σας, ξεχωριστές ανάγκες

Οι make up artists επιμένουν πως αν θέλετε το μακιγιάζ να είναι άψογο και κυρίως να παραμένει στη θέση του για ώρες ένα είναι το μυστικό και ονομάζεται primer. Είναι το προϊόν που απλώνετε στην επιδερμίδα πριν από το φον ντε τεν και δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ για ώρες.

Θα πρέπει όμως να σας αποκαλύψουμε πως τον τελευταίο καιρό έχουμε αποκτήσει μια νέα εμμονή με την συλλογή primer της Laura

Mercier. Ονομάζεται Pure Canvas Primer και αποτελείται από μοναδικές φόρμουλες, βασισμένες στο νερό, χωρίς σιλικόνες, οι οποίες δημιουργούν μεν ένα προστατευτικό φιλμ πάνω στην επιδερμίδα, αφήνοντάς την όμως να αναπνέει. Υπάρχει σίγουρα ένα που ταιριάζει απόλυτα στον τύπο και τις ανάγκες σας.

Υβριδικό Pure Canvas Power Primer Supercharged Essence: Αυτό  το μοναδικό essence, με την ανάλαφρη γαλακτώδη υφή, πηγαίνει τη διαδικασία  προετοιμασίας σε άλλο επίπεδο χάρη σε ένα σύμπλεγμα συστατικών για ορατή  λείανση και απαλότητα. Γίνεται ένα με την επιδερμίδα και αντανακλά το φως για  ένα picture-perfect look από κάθε γωνία ενώ συγχρόνως παρατείνει τη διάρκεια του μακιγιάζ. Με προηγμένα οφέλη περιποίησης, αυτή η φόρμουλα, χωρίς σιλικόνη,βοηθά την επιδερμίδα να δείχνει πιο λεία, σφριγηλή και νεανική.

Pure Canvas Primer Blurring: Οil-free primer που απορροφά τη  λιπαρότητα, δίνει ματ τελείωμα και “θαμπώνει” την όψη της επιδερμίδας για soft-focus αποτέλεσμα. Αφήνει το δέρμα να αναπνέει,  “σφραγίζει” τα περιποιητικά συστατικά στο εσωτερικό του και δημιουργεί ένα  προστατευτικό φιλμ που παρατείνει τη διάρκεια του μακιγιάζ και ρυθμίζει την έκκριση  σμήγματος. Ιδανικό για λιπαρή επιδερμίδα.

Pure Canvas Primer Hydrating: Ένα ολοκαίνουργιο ενυδατικό primer με βάση το νερό που «κλειδώνει» την υγρασία  στο εσωτερικό της επιδερμίδας και δημιουργεί έναν άψογο καμβά για την εφαρμογή  του makeup.

Pure Canvas Primer Illuminating: Χαρίζει στο πρόσωπο μια  υπέροχη, φυσική “λάμψη εκ των έσω”. Χωρίς σιλικόνη, “σφραγίζει” τα περιποιητικά  συστατικά στο εσωτερικό της επιδερμίδας και δημιουργεί έναν άψογο καμβά για  την εφαρμογή του makeup, αφήνοντάς την όμως να αναπνέει. Ενισχύει τη φυσική  φωτεινότητα της επιδερμίδας, αναζωογονεί ορατά τη θαμπή, κουρασμένη όψη της  ενώ σταδιακά βελτιώνει την ποιότητά της.

Pure Canvas Primer Protecting: Το ήδη γνωστό primer της Laura δημιουργεί έναν άψογο καμβά για την εφαρμογή  του makeup, προσφέροντας συγχρόνως ανάλαφρη αντηλιακή προστασία χάρη στο  SPF 30 ευρέως φάσματος. Προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό προετοιμασίας και προστασίας.

Pure Canvas Primer Perfecting: Το πρώτο primer που βγήκε ποτέ στην αγορά, στην original σύνθεσή του, δημιουργεί  έναν άψογο καμβά για την εφαρμογή του makeup. Δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ που παρατείνει τη διάρκεια του μακιγιάζ. Η ίδια φόρμουλα που γνωρίζετε και αγαπάτε, κυκλοφορεί τώρα σε νέα,πιο μοντέρνα συσκευασία.

Διαβάστε ακόμη:

Τα 4 μεγαλύτερα trends της σεζόν σύμφωνα με έναν από τους διασημότερους hairstylists

Ο ρόλος της προεγχειρητικής θεραπείας στον καρκίνο του μαστού

Keywords
Τυχαία Θέματα