Raffia Basket Bag! Eίναι η τσάντα του καλοκαιριού και το καλύτερο… super οικονομική

Τσάντες … ίσως το πιο αγαπημένο αξεσουάρ εμάς των γυναικών (ok! είναι και τα παπούτσια ), είναι σίγουρα αυτό που λατρεύουμε να αγοράζουμε αλλά και να μας το κάνουν δώρο και επειδή ξέρουμε καλά όλες πως μια σωστή επιλογή σε αξεσουάρ μπορεί να “απογειώσει” το outfit που έχεις επιλέξει, σου έχω την λύση!

Κάθε σεζόν βλέπουμε να αλλάζουν τα trends (ναι, ακόμα και στα αξεσουάρ ) και καινούργια χρώματα, υλικά, μεγέθη εμφανίζονται και μας κάνουν να αλλάξουμε κοσμοθεωρία γιατί όσα ξέραμε μέχρι τότε σαν την απόλυτη τάση έχουν γίνει καπνός. Πάντα η βιομηχανία της μόδας λειτουργεί κάπως έτσι, βέβαια

υπάρχουν και οι διαχρονικές τσάντες που αν τις διατηρήσεις σωστά μπορεί να τις κρατήσει ακόμα και η κόρη σου!

Επειδή όμως καμία από εμάς δεν μπορεί να αποκτήσει όλες τις τσάντες που βλέπουμε να κρατούν όλα τα it girls σε streetstyle εμφανίσεις … θα σου πω πως για αυτή την άνοιξη- καλοκαίρι δεν χρειάζεται να προβληματιστείς καθόλου και αυτό γιατί οι fashionistas έδωσαν το “σύνθημα” για αυτή την μια, φανταστική και οικονομική τσάντα από bamboo σε σχήμα καλαθάκι που μπορείς να κρατάς καθημερινά σε όλες τις εμφανίσεις σου.

Το Θετικό είναι (όπως θα δεις στις παρακάτω φώτο) πως δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στο σχήμα η στο μέγεθος, έτσι μπορείς να βρεις αυτή που ταιριάζει στο δικό σου στυλ αλλά και σωματότυπο.

Αν κάνεις μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας θα βρεις σε πολλά μαγαζιά τέτοιες χειροποίητες οικονομικές τσάντες. Επίσης εδώ σου έχω 3 επιλογές από μια από τις πιο αγαπημένες μας οικονομικές αλυσίδες καταστημάτων και φυσικά για περισσότερες ιδέες δες τις παρακάτω φώτο!

ZARA

Keywords
Τυχαία Θέματα