Royal blue: Δες πώς να φορέσεις την αγαπημένη απόχρωση της Meghan Markle και της Kate Middleton

To χρώμα Royal Blue θεωρείται μια από τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις της σεζόν και μάλιστα είναι ένα από τα χρώματα που προτείνει η Pantone για το φθινόπωρο/χειμώνα 2018/2019. Η συγκεκριμένη απόχρωση μπλε είναι μια από τις αγαπημένες της Kate Middleton αλλά και της Meghan Markle και οι δυο
τους προτιμούν το σκούρο μπλε και τις αποχρώσεις του πολύ συχνά στις εμφανίσεις τους.Η Meghan Markle με τον Πρίγκιπα Harry βρίσκονται αυτές τις μέρες στην Αυστραλία όπου περνάνε όμορφες στιγμές γνωρίζοντας πολύ κόσμο και κάνοντας το tour που είχαν προγραμματίσει εδώ και καιρό. Η Meghan Markle διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και στις 2 χτεσινές εμφανίσεις της επέλεξε royal blue φορέματα.Το πρωί η Δούκισσα και ο Πρίγκιπας πήγαν στους Βοτανικούς Κήπους της Μελβούρνης και στη συνέχεια σε εστιατόριο της περιοχής. Η Μeghan Markle επέλεξε να φορέσει Dion Lee navy φόρεμα από την Pre-Fall 2019 collection, Gucci τσαντάκι και μπλε γόβες Manolo Blahnik. Η Δούκισσα ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μπεζ καμπαρτίνα Martin Grant.

Aργότερα η Meghan πήγε μαζί με τον Πρίγκιπα Harry σε ένα σχολείο και μετά στην παραλία. Για την επίσκεψή της στην παραλία η Meghan επέλεξε Club Monaco ‘Miguellina’ φόρεμα και φλατ μυτερά γοβάκια Rothy’s.

Η Kate Middleton έχει φορέσει και αυτή με τη σειρά της royal blue και navy ρούχα καθώς αυτές οι αποχρώσεις είναι από τις πιο αγαπημένες της. Συνήθως τα επιλέγει είτε για τζιν παντελόνια και blazer, είτε για φορέματα σε πιο επίσημες εμφανίσεις της. Άλλωστε οι συγκεκριμένες αποχρώσεις ταιριάζουν φανταστικά σε μελαχρινές και καστανές γυναίκες.

Αν θες να υιοθετήσεις και εσύ το royal blue χρώμα στις εμφανίσεις του τότε προτίμησε να επενδύσεις σε ένα ωραίο παλτό, σε ένα τζιν παντελόνι, σε ένα blazer ή σε ένα βταδινό φόρεμα. Και αν είσαι πιο casual τύπος τότε μπορείς να δοκιμάσεις ένα ωραίο royal blue πουλόβερ, αλλά και ένα bomber jacket σε παρόμοια απόχρωση!

Διαβάστε ακόμα: Ο οίκος Louis Vuitton μας δείχνει τα 6 jackets που θα φορεθούν φέτος!

Keywords
Τυχαία Θέματα