Stelios Koudounaris: Όλες οι τάσεις που ξεχωρίσαμε στο υπέροχο show του σχεδιαστή

Ο γνωστός σχεδιαστής Stelios Koudounaris παρουσίασε μια υπέροχη κολεξιόν προχτές το βράδυ στην αίθουσα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Εκεί είδαμε πολλές λαμπερές παρουσίες και Ελληνίδες celebrities που κάθισαν στο front row και απόλαυσαν το show. Φυσικά εκεί βρέθηκε και όλη η ομάδα του My Style Rocks και ανάμεσά τους και η Μπέτυ Μαγγίρα με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο.

Ο

σχεδιαστής παρουσίασε την κολεξιόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2019-2020 με τίτλο“Smells Like Teen Spirit”.

The Show

Η κολεξιόν περιελάμβανε μεταλλιζέ σύνολα σε διάφορες αποχρώσεις. Ξεχωρίσαμε το μπλε μεταλλιζέ ύφασμα που είδαμε σε αρκετά looks και μας άρεσε ιδιαίτερα.

Ο σχεδιαστής παρουσίασε κορμάκια με διαφάνειες και εντυπωσιακό ντεκολτέ τα οποία συνδύασε στο show του με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Το μπορντό oversized παλτό που έδειξε με puffy sleeves ήταν ένα από τα αγαπημένα μας.

Το γκρι χρώμα ήταν ακόμα μια απόχρωση που κυριάρχησε. Οι ρίγες και τα καρό σχέδια υπήρχαν σε μεγάλη αναλογία στο show και μας αποδεικνύουν πόσο δημοφιλή θα είναι αυτά τα prinst την επόμενη σεζόν. Από το show δεν θα μπορούσε να λείπει το δερμάτινο πουκάμισο που αναμένεται να είναι μια από τις top τάσεις του επόμενου χειμώνα.

Οι έντονοι ώμοι, τα μίνι φορέματα και γενικά ρούχα με έμπνευση από τη δεκαετία του 80 ήταν βασικά στοιχεία του show του γνωστού σχεδιαστή.

Οι λεπτομέρειες με βολάν, τα bold χρώματα, οι διαφάνειες, τα ζιβάγκο και τα κοστούμια ήταν μερικές ακόμα τάσεις που εντοπίσαμε στο show.

Διαβάστε ακόμα: H Bella Hadid έκανε μια εμφάνιση που δεν μας άρεσε αλλά αποκαλύπτει μια από τις top τάσεις της σεζόν- Εσένα πώς σου φα΄ινεται αυτό το outfit του μοντέλου;

Αυτό είναι το blazer dress που έχει γίνει viral και θα το λατρέψεις!- To φόρεσε μια από τις top fashion bloggers παγκοσμίως

Stelios Koudounaris: Όλες οι λαμπερές παρουσίες στο show του Έλληνα σχεδιαστή- Ποιες Ελληνίδες stars πήγαν στο show;

Keywords
Τυχαία Θέματα