Survivor 2018: Τεταμένες οι σχέσεις ανάμεσα στην Κατερίνα Χαλικιά και την Ξένια των REC!

Δυσαρεστημένη είναι η Κατερίνα Χαλικιά μετά την απόφαση της Ξένιας των REC να την θέσει ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση. Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 2018, οι δύο γυναίκες δεν μίλησαν για τα όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού.

Η Κατερίνα μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής, δεν έκρυψε την στενοχώρια της και το παράπονο της: «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που με ψήφισε η συμπαίκτρια μου, η Ξένια. Γιατί ειδικά στο παιχνίδι

της ασυλίας έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, πήρα νίκες, δεν έχασα κανένα καλάθι. Απλά επειδή ήταν η τρίτη συνεχόμενη φορά που κρατούσα αυτό που ήθελε περισσότερη δύναμη, δεν άντεξα τρίτη φορά, ενώ τα άλλα κορίτσια κράτησαν από μία. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ».

Από την πλευρά της η Ξένια, αποκάλυψε πως ήθελε να μιλήσει με την συμπαίκτρια της, ωστόσο, την είδε αρκετά στενοχωρημένη και προτίμησε να μην το κάνει τη δεδομένη στιγμή. “Βλέπω ότι η Χαλικιά είναι πειραγμένη μαζί μου και δεν μου μιλάει! Μάλιστα χθες πήγα να την πλησιάσω στο συμβούλιο, μόλις τελείωσε, και μου γύρισε την πλάτη δίνοντας μου να καταλάβω ότι την ενόχλησε αυτό! Αν θέλει πιο μετά θα μιλήσουμε, αν δεν θέλει δεν θα μιλήσουμε ποτε! Εγώ δεν θα την ξαναπλησιάσω…”, ανέφερε.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη:

Survivor 2018: Τα σχόλια της Σπυροπούλου για τις ψήφους που δέχτηκε και αυτό που την προβλημάτισε

Keywords
Τυχαία Θέματα