Survivor: Φίλος του Τριαντάφυλλου στο “Πρω1νό”-“Γι’ αυτό τον διαβάλουν. Δεν το ξέρουν οι παίκτες ότι…”

Συνέντευξη στο “Πρω1νό” και στη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη παραχώρησε ο Δημήτρης Βραχάμης, στενός φίλος του Τριαντάφυλλου. 

Μίλησε για τη συμμετοχή του τραγουδιστή στο Survivor και τις δύσκολες στιγμές που βιώνει μετά τον τσακωμό με τους συμπαίκτες του.

“Γίνεται καθαρά γιατί είναι γνωστός ο Τριαντάφυλλος και πουλάει, γι αυτό τον διαβάλουν. Δεν το ξέρουν οι παίκτες ότι ο Τριαντάφυλλος είναι τόσο δυνατός. Είναι ένας άνθρωπος που είναι σαν μωρό, λέει πράγματα χωρίς να τα σκέφτεται, είναι

ένα αθώο παιδί.”, τόνισε.

Όσο για την αποκάλυψη του Γιώργου Ασημακόπουλου ότι ο Τριαντάφυλλος δωροδόκησε εκείνον και τον Γιώργο Κόρομι για να τον στηρίξουν να μείνει στο παιχνίδι, σχολίασε: “Ο Τριαντάφυλλος δεν έχει χρήματα πάνω του, πού να τους τα δώσει μέσα στη ζούγκλα; Βγαίνοντας δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει πει ο ένας στον άλλον. Πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες για να δημιουργηθεί ίντριγκα. Το μόνο που δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον Τριαντάφυλλο είναι ότι είναι ηθοποιός. Αν ήταν ηθοποιός θα ήταν κακός. Ό,τι σκέφτεται θα το πει, δεν μπορεί να κάνει ψέματα κάτι”.

Τέλος, ανέφερε πως αν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του θα τον συμβούλευε να αποχωρήσει από το ριάλιτι: “Η ψυχολογία του θα επηρεαστεί αλλά επειδή είναι δυνατός και πιστεύει στον Θεό και στο δίκαιο, δεν θα έχει πρόβλημα. Αν μπορούσα να του δώσω σήμερα μια συμβουλή θα ήταν να φύγει γιατί δεν αξίζει να μπει σε πράγματα που δεν του αρμόζουν. Θυμήθηκαν τα παιδιά κάτι που είχε πει πριν από ένα μήνα. Γιατί δεν το είπαν τότε”;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Γιάννης Απέργης μιλά για το bullying που δέχτηκε λόγω καταγωγής: “Ούρησαν στην τσάντα μου”

Ο Ανδρέας Γεωργίου ποζάρει με τα ανιψάκια του: Δείτε τη φωτογραφία

Ανθή Σαλαγκούδη-Κωνσταντίνα Σπυροπουλου: Αυτή είναι η επικρατέστερη για την παρουσιαστή του “Αγρότης Μόνος Ψάχνει”

Keywords
Τυχαία Θέματα