Survivor: Ο κολλητός του Βαλάντη αποκαλύπτει το άγνωστο παρασκήνιο με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Ο φίλος του Βαλάντη, Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για τη φιλία τους, επιβεβαίωσε πως ο τραγουδιστής έχει συμφωνήσει να αμείβεται με 8.000 ευρώ την εβδομάδα ενώ αποκάλυψε το παρασκήνιο της σχέσης του με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Για τη γνωριμία του με τον Βαλάντη και το χρηματικό ποσό που παίρνει στο Survivor

«Με τον Βαλάντη είμαστε φίλοι από το 1998. Ήμουν μαζί του στο ραντεβού που έκανε για το Survivor.

Δεν δήλωσε εκείνος συμμετοχή, τον πήραν τηλέφωνο και του έκαναν πρόταση, συμφώνησαν στα χρήματα, πέρασε από τα τεστ και έφυγε. Ισχύει ότι ο Βαλάντης παίρνει 8.000 ευρώ. Τον Βαλάντη τον είδα όπως τον ξέρω, ένα παιδί που μπαίνει μπροστά και βοηθάει αλλά και άνθρωπος που αν δει κάτι που δεν του αρέσει δεν θα κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του».

Για το άγνωστο παρασκήνιο της σχέσης του Βαλάντη με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

«Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση και είναι πρώτη φορά που θα το πω αφορά στη συμπεριφορά του Λάμπρου Κωνσταντάρα. Ο Βαλάντης ήταν στη Heaven πριν από 5-6 χρόνια, όπως είναι και τώρα, και σε κάποια συνάντηση που είχαμε βρεθεί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα του πρότεινε να πάει στην εταιρεία του. Πήγε, μαζί πήγαν στον Χάρη Βαρθακούρη και άκουσαν τραγούδια, δεν βγήκε ποτέ τίποτα και βλέπω τώρα έναν άνθρωπο που του βάζει τρικλοποδιές. Εντάξει δεν τη σκότωσε, μια κουβέντα είπε στην κοπέλα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Φίλη της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου δηλώνει – «Όταν σε χτυπούν για θέμα υγείας είναι χυδαίο»

 Survivor – Κρυσταλλία Κουτσιμάνη: Αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από το reality

 Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Δεν είμαι δίπλα στην Ιωάννα γιατί πρέπει να το κάνω»

Keywords
Τυχαία Θέματα