Survivor: Οι κόκκινοι έστησαν στον τοίχο τον Βαλάντη – «Αν είχες τσίπα, θα είχες φύγει»

Γκρίζα σύννεφα έχουν σκεπάσει την κόκκινη ομάδα του Survivor, η οποία φαίνεται πως έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Κατά τη διάρκεια του χθεσινού συμβουλίου του νησιού, ο Βαλάντης απηύθυνε τον λόγο στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και της είπε κάτι που εξόργισε τους συμπαίκτες του.

«Όλα τα περνάμε για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, εσύ δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης, εννοώντας πως η περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της δεν την έκανε καλύτερο άνθρωπο.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

ξέσπασε σε κλάματα με τη συγκεκριμένη ατάκα ενώ όλοι οι συμπαίκτες της πήραν το μέρος της, αδειάζοντας τον Βαλάντη. Μετά το τέλος του συμβουλίου, όλοι επέστρεψαν στο νησί και ο τραγουδιστής αντιλαμβανόμενος τη στάση των συμπαικτών του προτίμησε να κοιμηθεί μόνος του σε ένα δέντρο εκτός καλύβας.

Το επόμενο πρωί, ο Βαλάντης μετανιωμένος για όσα είπε θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, προσεγγίζοντας τους συμπαίκτες του, ωστόσο κανένας δεν έδειξε να ανταποκρίνεται. Μάλιστα, η Αθηνά είπε με νόημα: «Αν είχες τσίπα θα είχες φύγει».

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Στέλλα Καλλή – Γιώργος Μπόγρης: Είναι το νέο ζευγάρι της πόλης;

 Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Βόλτα στη Γλυφάδα με casual outfits

 Κώστας Νικούλι: «Έχω δουλέψει σε ποδηλατάδικο, σε mini market και ως ψυκτικός»

Keywords
Τυχαία Θέματα