Tα 5 καλύτερα concealers σύμφωνα με τους celebrity make up artists

Το κονσίλερ είναι το προϊόν-θαύμα, ειδικά αν έχετε επιλέξει το σωστό. Είναι εκείνο που θα εξαφανίσει μαύρους κύκλους και λεπτές γραμμές ή ρυτίδες κάτω από τα μάτια αλλά και μικρές ατέλειες στο πρόσωπο. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα οι ειδικοί χρησιμοποιούν το concealer αντί για highlighter προσφέροντας διακριτική λάμψη ψηλά στα ζυγωματικά.

Σίγουρα έχετε καταλήξει στο αγαπημένο σας προϊόν αλλά πρέπει να είστε ανοιχτές στις προτάσεις ειδικά αν προέρχονται από 5 celebrity make up artists που έχουν δοκιμάσει πολλές φόρμουλες πριν αποφασίσουν ποια είναι η καλύτερη.

Στη συνέχεια λοιπόν δείτε

τα concealers που υπάρχουν πάντα στο μαγικό βαλιτσάκι των διάσημων experts και αποφασίστε ποιο θα δοκιμάσετε πρώτο.

Pati Dubroff: Είναι η προσωπική make up artist των Margor Robbie, Dakota Johnson και Gwyneth Paltrow. Αποκαλύπτει πως έχει μεγάλη αδυναμία στο Laura Mercier Secret Camouflage. Ένα κονσίλερ με δύο διαφορετικούς τόνους κατάλληλο και για την κάλυψη σημαδιών όπως πανάδες και κηλίδες. Χρησιμοποιεί κάθε απόχρωση ξεχωριστά αλλά τις συνδυάζει κιόλας όταν το θεωρήσει απαραίτητο. Το απλώνει με το ειδικό βουρτσάκι αφού προηγουμένως το έχει ζεστάνει στο πάνω μέρος της παλάμης της.

Hung Vanngo: Αγαπάει πολύ το Nars Soft Matte Complete Concealer. “Είναι ότι καλύτερο ειδικά αν θέλετε υψηλή κάλυψη” λέει ο Vanngo. To χρησιμοποιεί πάντα στις αγαπημένες τους φίλες και πελάτισσες μεταξύ των οποίων είναι η Selena Gomez και η Emily Ratajkowski.

Patrick Ta: Του αρέσει να αναμειγνύει το Nars Creamy Concealer με το Becca Ultimate Coverage Concealer δημιουργώντας μια ξεχωριστή φόρμουλα για τις Alessandra Ambrosio και Olivian Moon. “Συνήθως δεν απλώνω κονσίλερ κάτω από τα μάτια αλλά όταν χρειαστεί να το κάνω χρησιμοποιώ μόνο το συγκεκριμένο”.

Ariel Tejada: Είναι ο make up artist της Kylie Jenner που έχει μεγάλη αδυναμία στο Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer. Είναι το μοναδικό με το οποίο μπορεί να κάνει το τέλειο blending και παραμένει στη θέση του για ώρες.

Nam Vo: “Αντί για κονσίλερ κάτω από τα μάτια απλώνω το Shiseido Future Solution LX Total Radiance Foundation SPF 20. Για μένα είναι το καλύτερο στον κόσμο. Το εφαρμόζω με ένα beauty blender. Καλύπτει κάθε ατέλεια και αφήνει την περιοχή ενυδατωμένη και λαμπερή”.

Διαβάστε ακόμη:

Το blush που θα χαρίσει δροσερή και υγιή όψη σε όλο το πρόσωπο -Δείτε τα ωραιότερα!

Ρίζα στα μαλλιά: Ήρθε η ώρα να την ξεχάσετε αρκεί να έχετε στο νεσεσέρ σας το κατάλληλο προϊόν

Keywords
Τυχαία Θέματα