Tα εξωπραγματικά ρούχα του οίκου Balmain που λατρέψαμε!

Η Couture Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι συνεχίζεται και πρόσφατα πραγματοποιήθηκε και το show του οίκου Balmain. O Olivier Rousteing έβαλε τα δυνατά του και κατάφερε να μας εντυπωσιάσει για μια ακόμα φορά αποδεικνύοντας πόσο ταλαντούχος σχεδιαστής είναι.

Ο γνωστός σχεδιαστής παρουσίασε ένα πολύ ιδιαίτερο show με εκπληκτικά κομμάτια υψηλής ραπτικής που κέντρισαν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Αυτή ήταν η πρώτη Couture κολεξιόν του σχεδιαστή για τον συγκεκριμένο οίκο και η αλήθεια είναι πως έκανε πολύ καλή

αρχή.

Όπως θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες τα σχέδια του οίκου Balmain είναι ιδιαίτερα, εκκεντρικά και σε εκπληκτικές γραμμές που εντυπωσιάζουν. Τα χρώματα που κυριάρχησαν ήταν παλ αποχρώσεις του ροζ, του μοβ, του θαλασσί και του πράσινου ενώ σε γενικές γραμμές είδαμε φορέματα, μάξι και μίνι, που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Eπίσης είδαμε υφάσματα με φτερά, κρύσταλλα, κάπες αλλά και πέρλες που πρόσθεσαν λάμψη και πολυτέλεια στα looks των μοντέλων. Τα μάξι φορέματα σε πράσινο και μοβ που είδαμε στο τέλος του show ήταν επίσης άκρως εντυπωσιακά.

Ένα από τα αγαπημένα μας ρούχα στο show ήταν αυτή η κάπα-φόρεμα με τη μακριά ουρά και τα υπέροχα prints σε παλ αποχρώσεις.

Φανταστικές γραμμές και αρχιτεκτονικά ρούχα που εντυπωσιάζουν!

Δες μερικά από τα πιο ωραία outfits στο show του οίκου Balmain.

Διαβάστε ακόμα: Ο οίκος Valentino παρουσίασε την πιο χρωματιστή κολεξιόν στην Couture Εβδομάδα Μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα