Tα eyeshadow primers που θα κρατήσουν το make up στη θέση του μέχρι την επόμενη μέρα

Για το primer σας έχουμε πει τα πάντα και κυρίως ότι είναι ένα προϊόν που πρέπει να πάρει τη θέση του στο νεσεσέρ σας αφού είναι εκείνο που βοηθά να παραμείνει το μακιγιάζ στη θέση του αναλλοίωτο για ώρες. Επίσης χαρίζει δροσερή όψη στην επιδερμίδα και λάμψη. Το απλώνετε πριν από το φον ντε τεν.

Αν όμως ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που αγαπούν το έντονο make up look και σας αρέσει να απλώνετε καθημερινά σκιές στα μάτια θα πρέπει να μάθετε ότι υπάρχει eyeshadow primer που θα σας ενθουσιάσει αφού ακόμα και οι φόρμουλες που δεν φημίζονται για τη στεθερότητα τους θα μείνουν στη θέση

τους μέχρι την επόμενη μέρα.

Ακολουθούν τα καλύτερα ένα από τα οποία θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σας

Laura Mercier Eye basics Primer: Δημιουργεί έναν τέλειο καμβά και προετοιμάζει την περιοχή των ματιών για την εφαρμογή των προϊόντων μακιγιάζ που ακολουθούν. Παράλληλα είναι αδιάβροχο.

Smashbox Photo Finish Lid Primer: Απαλό και εύκολο στην εφαρμογή κρατά στη θέση τους όλες τις σκιές ακόμα και εκείνες που έχουν glitter ή shimmer στη σύνθεση τους.

Too Faced Shadow Insurance Glitter Glue Glitter Bonding Eye Shadow Primer: Ιδιαίτερη βάση κατάλληλη για όσες λατρεύουν το glitter αφού βρίσκεται στη σύνθεση του συγκεκριμένου προϊόντος. Ιδανικό για βραδινές υπέρλαμπρες εμφανίσεις.

ΝΥΧ Professional Make Up Eys Shadow Base Skin Tone: Αν θέλετε να απλώσετε πολύ έντονες αποχρώσεις, ακόμα και φλούο πρέπει προηγουμένως να εφαρμόσετε απαραιτήτως τη συγκεκριμένη βάση.

Nars Pro-Prime Smudge Proof Eye Shadow: Είναι το αγαπημένο προϊόν των make up artists του Hollywood αφού μόνο αν απλώσουν τη συγκεκριμένη βάση παραμένουν ήσυχοι για τη διάρκεια και το αποτέλεσμα.

Bare Minerals Prime Time Eyelid Primer: Απομακρύνει τη λιπαρότητα από τα βλέφαρα με αποτέλεσμα οι σκιές να δείχνουν τέλειες καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Urban Decay Eeshadow Primer Potion: Είναι μια ιδιαίτερα ανάλαφρη φόρμουλα με βελούδινο φινίρισμα που θυμίζει πούδρα και κρατά κάθε προϊόν στη θέση του για 24 ώρες.

Fenty Beauty Pro Filt’r Amplifying Eye Primer: Είναι το αγαπημένο προϊόν της Rihanna. Αυτό σημαίνει ότι είναι ότι καλύτερο ακόμα και για τις πιο απαιτητικές. Εφαρμόζεται εύκολα και αναδεικνύει κάθε προϊόν μακιγιάζ.

Διαβάστε ακόμη:

To eyebrows look που θα λατρέψετε

Η μανικιουρίστ της Dua Lipa σας προτείνει τα πιο cool nail trends του 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα