Τέλειες ιδέες για να φορέσεις το Νο1 παλτό του Χειμώνα!

Το teddy coat είναι αδιαμφισβήτητα το πιο ζεστό παλτό του χειμώνα και ένα πανωφόρι που πολλές fashionistas επιλέγουν για τη φετινή κρύα σεζόν. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να το αποκτήσετε κι εσείς και να του δώσετε πρωταγωνιστική θέση στην γκαρνταρόμπα σας.

Το μπεζ, το καφέ και το εκρού είναι οι αποχρώσεις που κυριαρχούν αλλά στην αγορά μπορείτε να βρείτε και πολλές άλλες αποχρώσεις με επικρατέστερες το ροζ, το παλ θαλασσί, το πράσινο αλλά και το μαύρο.

Και όσον αφορά στις τιμές ποικίλλουν από αρκετά φτηνά που υπάρχουν στις γνωστές αλυσίδες ρούχων μέχρι πολύ ακριβά που φέρουν την υπογραφή διάσημων σχεδιαστών μόδας.

Άραγε, ποια από όλες τις αποχρώσεις θα επιλέξετε εσείς να σας συντροφεύσει αυτόν τον Χειμώνα; Η επιλογή είναι καθαρά δική σας.

Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις πολλές ιδέες για το πώς να φορέσεις το teddy coat τόσο στις καθημερινές αλλά και πιο βραδινές εμφανίσεις σου και να κλέψεις πραγματικά όλες τις εντυπώσεις.

Ναι, θέλουμε κάθε φορά να σου δείχνουμε τρόπους να αναβαθμίζεις το στυλ σου και να υπερέχεις από το μέσο όρο – αυτό άλλωστε δεν είναι πάντα το ζητούμενο;

Μπορείς να το συνδυάσεις με αθλητικό στιλ ή ακόμα και με office look και το μόνο σίγουρο είναι πως θα σε κρατήσει πολύ ζεστή όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας.

Ποιο look από τα παραπάνω σας άρεσε περισσότερο και θα το υιοθετήσετε κι εσείς; Στείλτε μας την απάντησή σας.

Διαβάστε ακόμα: Σου αρέσει το χρώμα της μέντας; Εμάς πολύ! 10+1 τρόποι για να το βάλεις στο καθημερινό σου στυλ!

Keywords
Τυχαία Θέματα