To floral manicure της Lucy Hale είναι ό,τι πιο ρομαντικό έχετε δει τελευταία!

Το Καλοκαίρι χωρίς καμία αμφιβολία λατρεύετε να απλώνετε στα νύχια σας τις πιο έντονες και χαρούμενες αποχρώσεις. Η διάθεση σας είναι υπέροχη και ζητάτε από τη μανικιουριστ σας να δημιουργήσει τα πιο πρωτότυπα σχέδια που στη συνέχεια θα το ανεβάσετε με μεγάλη χαρά στο Instagram. Κυρίως μέσα από φωτογραφίες σας από την παραλία ή από ένα γραφικό σοκάκι σε κάποιο ελληνικό νησί, ή ακόμα και το βράδυ κρατώντας το αγαπημένο σας κοκτέιλ.

Οι celebrities

αποτελούν βέβαια μια βασική πηγή έμπνευσης. Άλλωστε κι εκείνες αγαπούν πολύ τα nail art designs αλλά και τα έντονα, καλοκαιρινά χρώματα. Κατά την περίοδο της καραντίνας μάλιστα και του εγκλεισμού τους στο σπίτι, υιοθέτησαν τα πιο απίθανα κι εσείς φυσικά τα αντιγράψατε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Και τώρα που βγήκαν και ζήτησαν από τον προσωπικό τους nail artist να τους χαρίσει τα ωραιότερα looks. Όπως για παράδειγμα η Lucy Hale που υιοθέτησε το πιο ρομαντικό που έχουμε δει τελευταία. Πρόκειται για ένα floral nail look, minimal και αξιαγάπητο.

Πιο συγκεκριμένα, η nail artist Thuy Nguyen η οποία επίσης επιμελείται το μανικιούρ διασημοτήτων όπως οι Joey King και Reese Whitherspoon, άπλωσε στην Hale διάφανη βάση πάνω στην οποία ζωγράφισε μικροσκοπικά, λευκά λουλούδια με κόκκινες λεπτομέρειες.

Από εμάς είναι ναι. Και μάλιστα πολύ μεγάλο. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το αποθηκεύσετε και να ζητήσετε από την μανικιουρίστ σας στο επόμενο ραντεβού να το αντιγράψει.

Μπορείτε φυσικά να επιλέξετε το αγαπημένο σας χρώμα για τα λουλούδια αν το λευκό σας φαίνεται πολύ απλό. Και κάτι ακόμη: Είναι το τέλειο σχέδιο για νύφες. Τι λέτε; Συμφωνείτε μαζί μας κορίτσια;

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Μήπως το αντηλιακό σου έχει λήξει; Έτσι θα το διαπιστώσεις!

H Ashley Benson σου δείχνει πως θα αποκτήσεις με τον πιο εύκολο τρόπο το τέλειο smoky eye (video)!

Keywords
Τυχαία Θέματα