To glitter δεν είναι ποτέ αρκετό και η make up artist στο show του Givenchy το απέδειξε

Έχετε μια αδυναμία στο glitter και το γνωρίζω. Όσο κι αν σας λέω ότι πρέπει να είστε προσεκτικές με την απαστράπτουσα σκόνη εσείς όλο και μια ευκαιρία θα βρείτε να την απλώσετε. Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, ένα glam party, του Αγίου Βαλεντίνου

που έρχεται. Οι make up artists επίσης κατά καιρούς σας συμβουλεύουν για τη σωστή χρήση αλλά και τις περιστάσεις που μπορείτε να το υιοθετήσετε. Εσείς πάλι πολύ θα θέλατε να πάτε στο γραφείο το πρωί με χρυσόσκονη στα μάτια.

Κι εκεί που πιστεύαμε ότι έχετε καταλάβει τους κανόνες έρχεται το τελευταίο Couture Show του Οίκου Givenchy να ανατρέψει τα πάντα αφού το μισό πρόσωπο των μοντέλων είχε καλυφθεί με glitter και μάλιστα πολύχρωμο. Και μάλιστα δεν το δημιούργησε όποιος κι όποιος αλλά η μεγαλύτερη make up artist αυτή την στιγμή στον κόσμο: Η αυτού εξοχότης Pat McGrath. H οποία μάλιστα επιμένει ότι το glitter ήρθε για να μείνει, τουλάχιστον την μέχρι την επόμενη σεζόν.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pat McGrath (@patmcgrathreal) στις 23 Ιαν, 2019 στις 12:53 πμ PST

Αποφάσισε λοιπόν να καλύψει το μισό πρόσωπο (από τη μέση και πάνω) με γαλαξιακές αποχρώσεις glitter. Ασημένιο με μπλε, πράσινες, μοβ και κόκκινες λάμψεις που ξεκινούν από τη μύτη και καταλήγουν στη φυσική γραμμή των μαλλιών. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς είχε στο μυαλό της αλλά σίγουρα δεν είναι ένα look κατάλληλο για τις βραδινές σας εμφανίσεις. Ίσως όμως είναι τέλειο για τις Απόκριες που έρχονται.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε αφού δεν είστε τόσο τολμηρές και το ξέρω, είναι να απλώσετε άφοβα glitter χωρίς να μπορεί να σας πει κανείς ότι είναι ξεπερασμένο ή υπερβολικό. Και για να είμαι όπως πρέπει θα σας προτείνω μερικά από τα ωραιότερα ώστε αν υιοθετήσετε το look να το κάνετε σωστά και με τα καλύτερα προϊόντα. Εσείς φροντίστε να είναι καθαρά τα πινέλα σας και να απλώσετε τη σωστή βάση ώστε να παραμείνει το μακιγιάζ στη θέση του για ώρες.

NYX Professionam makeup Face & Body Glitter

MAC Cosmetics Glitter, 3D Platinum

Διαβάστε ακόμη:

Φορέστε και μία και δύο και τρεις στρώσεις μάσκαρα αρκεί να είναι η σωστή

Οι celebrity haircolorists ανατρέπουν τα δεδομένα για τη χρήση του μοβ σαμπουάν

Keywords
Τυχαία Θέματα