To look της Rashida Jones είναι ο εφιάλτης όλων σας που μπορεί τελικά να μεταμορφωθεί σε ένα haircut trend

Οι αφέλειες είναι μεγάλο trend της σεζόν. Όλες το γνωρίζουμε. Ποιες αφέλειες όμως; Και δεν αναφέρομαι στο μήκος αλλά στις καλοκουρεμένες και ολόισιες. Τις άψογες που αποδεικνύουν ότι ο haisrtylist έχει σταθερό χέρι και ταλέντο.

Αρκετές celebrities της υιοθέτησαν κάποιες από τις οποίες μάλιστα όπως για παράδειγμα η Dakota Johnson και η Jennifer Lopez έριξαν το Instagram

όταν τις υιοθέτησαν. Φυσικά ακολούθησαν και πολλές άλλες που επισκέφτηκαν τους διάσημους προσωπικούς τους hairtsylists είτε για να κόψουν αφέλειες είτε για να βάλουν πρόσθετες και προσωρινές όπως η Bella Hadid και η Ariana Grande.

Οι αφέλειες δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θέλουν καθημερινό styling, εκτός αν έχουμε πολύ ίσια μαλλιά αλλά και το κατάλληλο μήκος ώστε να κολακεύουν το σχήμα του προσώπου μας. Ο μεγαλύτερος εφιάλτης είναι ο κομμωτής να κάνει ένα έστω και μικρό λάθος και να κόψει στραβά ή περισσότερο τις αφέλειες. Το διάστημα που θα περάσει μέχρι να μακρύνουν θα μας φανεί αιώνας.

Υπάρχει όμως και μια περίπτωση να μην είναι τέλεια κουρεμένες και να δείχνουν trendy και τέλειες. Και δεν το αναφέρουμε τυχαία. Το είδαμε χθες στο πάρτι του Vanity Fair για τα Oscars. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένες η Rashida Jones απέδειξε με το νέο της κούρεμα πως μπορεί ο μεγαλύτερος εφιάλτης μιας γυναίκας να μετατραπεί σε trend. Όπως θα δείτε στην φωτογραφία που ακολουθεί από την χθεσινή της εμφάνιση, οι αφέλειες της δεν έχουν το ίδιο μήκος. Είναι σαν να την έχει κουρέψει κάποιο παιδί στο σπίτι. Και παρ’ όλα αυτά δείχνουν υπέροχες. Με έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο μεν αλλά πράγματι ωραίες.

Φυσικά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως είναι πρακτικές ή ότι θα σας προτείναμε ανεπιφύλακτα να τις υιοθετήσετε εκτός αν πιστεύετε ότι μπορείτε να υποστηρίξετε το look 100%. Τότε ναι, είμαστε μαζί σας και σε αυτό το περίεργο βήμα. Γιατί το ιδιαίτερο, το ημιτελές και εκείνο που φαίνεται λάθος μπορεί κάποιες φορές να αποδειχθεί η τέλεια κίνηση.

Διαβάστε ακόμη:

Oscars 2019: Τα ωραιότερα beauty looks

Oscars 2019: Τα hair accesories έκαναν την εμφάνιση τους και ήταν όλα τους υπέροχα!

Keywords
Τυχαία Θέματα