To mani της Emma Stone είναι chic, διαχρονικό και κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις

Η Emma Stone είναι μία από τις πιο καλοντυμένες stars του Hollywood αλλά κι εκείνη που ακολουθεί ή δημιουργεί τις beauty τάσεις. Το χρώμα στα μαλλιά της μας απασχολεί συχνά αφού είτε φλερτάρει με το golden είτε με το strawberry blonde είναι εξίσου εντυπωσιακή. Αρκετές φορές μας έχει

κάνει να σκεφτούμε πολύ σοβαρά να αποκτήσουμε μία από τις αποχρώσεις της.

Όσο αφορά τις δημόσιες εμφανίσεις είναι πάντα μια υπέροχη έκπληξη. Συνδυάζει την κομψότητα με τα trends και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Επίσης είναι σίγουρο ότι την επόμενη μέρα οι beauty και fashion editors θα ασχοληθούν μαζί της προτείνοντας στις αναγνώστριες να το ακολουθήσουν πιστά.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το μπουκέτο με τα τριαντάφυλλα στα μαλλιά της αλλά και την πράσινη σκιά που φόρεσε στις τελευταίες Χρυσές Σφαίρες; Δύο τάσεις που θέλουν προσοχή αφού μπορούν εύκολα να καταλήξουν σε καταστροφή. Όχι για την Stone όμως αφού έχει πλάι της τους πιο σημαντικούς και ταλαντούχους επαγγελματίες του Hollywood.

Και μιας και αναφερθήκαμε στην τελευταία της εμφάνιση όπου το make up look ήταν εκείνο που τράβηξε την προσοχή κανείς σχεδόν δεν έσωσε ιδιαίτερη σημασία στο manicure της. Το οποίο ήταν ότι πιο διακριτικό, κλασικό και chic. Chic-Nude για την ακρίβεια και στην ίδια ακριβώς απόχρωση με το Louis Vuitton φόρεμα της. Η nail artist Emi Kudo επέλεξε την απόχρωση Buttoned & Buffed της Essie. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα απαλό, σχεδόν διάφανο τόνο που αναδεικνύει τα κοντά και περιποιημένα νύχια της Stone χωρίς να “φωνάζει” από μακριά.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emi Kudo (@nailsbyemikudo) στις 6 Ιαν, 2019 στις 6:22 μμ PST

Ένα βερνίκι που πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ όλων μας αφού εκτός από το ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει με όλα τα looks και τις περιστάσεις παράλληλα χάρη στη σύνθεση του παραμένει αναλλοίωτο για 10 μέρες περίπου.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να αγαπήσουμε και πάλι τις nude αποχρώσεις στα νύχια και να τους δώσουμε τη θέση που τους αξίζει.

Διαβάστε ακόμη:

Τα beauty προϊόντα που θα αλλάξουν τη ζωή σας

Τα χτενίσματα του weekend που θα δημιουργήσετε σε 5 λεπτά

Keywords
Τυχαία Θέματα