To νέο σας κραγιόν είναι είναι ένα μικρό έργο τέχνης!

Ο οίκος Hermes είναι ένας από τους διασημότερους, ιστορικούς και εμβληματικούς στην ιστορία της μόδας. Η κλασική Birkin bag καθώς και τα μαντήλια είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Άπιαστο για τις περισσότερες από εμάς.

Και ίσως αυτός είναι ο λόγος που ο οίκος δημιούργησε ένα lipstick ώστε να έχουμε όλες στο νεσεσέρ μας ένα προϊόν που φέρει την υπογραφή του. Και μάλιστα εκείνο που όλες λατρεύουμε.

Τα κραγιόν του Hermes είναι μικρά έργα τέχνης και οι αποχρώσεις διαχρονικές

και κατάλληλες για κάθε σύγχρονη γυναίκα, ανεξαρτήτου ηλικίας, lifestyle και ύφους.

Και η νέα συλλεκτική συλλογή Rouge Hermes αποτελείται από τρεις ροζ αποχρώσεις με ματ και satin φινίρισμα που είναι ότι ωραιότερο για το φθινόπωρο και ότι καλύτερο για κάτω από τη μάσκα προστασίας.

Οι συσκευασίες είναι ήδη iconic και refilable που σημαίνει πως δεν τις πετάτε όταν τελειώσει το κραγιόν σας, απλά επιλέγετε τη νέα σας απόχρωση και την τοποθετείτε στη θέση τους.

Οι τρεις νέες αποχρώσεις: Rose Pomette που θυμίζει τα άγρια τριαντάφυλλα, Rose Nuit με ματ υφή και πιο σκούρο τόνο και Rose Ombre με satin φινίρισμα.

Τα Rouge Hermes δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας και όλες εμείς δεν ταξιδεύουμε. Μπορείτε να τα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του οίκου.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Jennifer Aniston: Δείτε ποια είναι η sheet mask που φόρεσε λίγο πριν τα Emmy Awards!

O hairstylist της Zendaya αποκάλυψε τα προϊόντα που χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει το ασύλληπτο 70’s updo στα μαλλιά της!

Keywords
Τυχαία Θέματα