Viral η καμπάνια #μένουμε_σπίτι: Τα βίντεο που δημοσίευσαν διάσημοι Έλληνες

Το Υπουργείο Υγείας ξεκίνησε την καμπάνια “Μένουμε Σπίτι” με σκοπό να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού στην χώρα μας.

Μάλιστα, ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας σε σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έγραψε: “Μένουμε Σπίτι. Το πιο αποτελεσματικό μέτρο περιορισμού της επιδημίας είναι, με την εμφάνιση συμπτωμάτων ίωσης, εάν δεν ανήκουμε σε ευπαθή ομάδα. Όσοι δεν ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες να μην προσέρχονται στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας προκειμένου να εξεταστούν για

τον νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2 αν έχουν ήπια συμπτώματα Υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης της νόσου σε ευπαθείς ομάδες αλλά και να εκτεθούν οι ίδιοι στον SARS-CoV-2 σε περίπτωση που δεν νοσούν ήδη.
Δίνουμε προτεραιότητα για την εξέταση στους συμπολίτες μας με σοβαρή αναπνευστική νόσο καθώς και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας με χρόνια προβλήματα υγείας”.

Δείτε την ανάρτησή του:

View this post on Instagram

A post shared by Vassilis Kikilias (@vkikilias) on Mar 12, 2020 at 1:55pm PDT

Με αφορμή την καμπάνια, διάσημοι Έλληνες έσπευσαν με δικές τους αναρτήσεις στα social media να εξηγήσουν στο ευρύ κοινό το πόσο σημαντικό είναι να παραμείνουμε στα σπίτια μας αυτές τις ημέρες.

Στο “Πρω1νό” προβλήθηκαν βίντεο που δημοσίευσαν πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου στα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Γιώργος Λάγιος μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Κάτια Ταραμπανκό 

Φαίη: Η αλλαγή στο πρόγραμμα της για το Σαββατοκύριακο λόγω κορονοϊού 

Κατέβασε ρολά η ταβέρνα που έφαγαν Τανιμανίδης-Μπόμπα στην Αγόριανη! 

Keywords
Τυχαία Θέματα