Αυτά είναι τα αέρινα ρούχα που θα φοράς όλη την Άνοιξη και το Καλοκαίρι!

Το τελευταίο διάστημα μας στείλατε πολλά μηνύματα, ζητώντας μας να σας πούμε ένα brand γεμάτο με αέρινα ρούχα που θα σας συντροφεύσουν τόσο την Άνοιξη, όσο και το Καλοκαίρι.

Σήμερα σας έχουμε την απάντηση. Πρόκειται για την εταιρεία John P που οι δημιουργίες της διακρίνονται για την φαντασία, τα χρώματα, την άνεση, το στυλ,

το design και την άριστη κατασκευή.

Οι δημιουργοί τους εμπνέονται από τις τελευταίες τάσεις της μόδας και ικανοποιούν τις επιθυμίες ακόμα και των πιο απαιτητικών γυναικών.

Αξίζει να σας αναφέρουμε πως οι Kardashians στην τελευταία τους εξόρμηση στη Μύκονο, το νησί των Ανέμων, τα ξεχώρισαν και τα επέλεξαν για τις εμφανίσεις τους, δείχνοντας ξακάθαρα την προτίμησή τους στα κομμάτια της John P.

Η εταιρεία έχει καθιερωθεί από το 1980 στην αγορά γα τις επιλεγμένες πρώτες ύλες, την άριστη κατασκευή και τις πολύ προσιτές τιμές.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί ένα μέρος της συλλογής με τα αέρινα φορέματα, μονόχρωμα αλλά και σε εμπριμέ prints, τις φανταστικές και άνετες παντελόνες, τα πλεκτά, τα σορτσάκια και τα μπλουζάκια:

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες, κεντρική διάθεση: Πουλοπούλου 30, Αθήνα, τηλ: 210 34 23 811

Λιανική διάθεση: Κατάστημα John P, Xρεμωνίδου 17, Παγκάτι, τηλ: 210 7569279

Ηλεκτρονική διεύθυνση: johnp-shop.com

Facebook: John P.

Keywords
Τυχαία Θέματα