Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα γυναικεία ρολόγια- Δες ποια σχέδια έχουμε αγαπήσει!

Υπάρχει ένα αξεσουάρ που φέτος έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη και όλες μας θέλουμε να το δούμε πάνω μας. Τα ρολόγια επέστρεψαν στη μόδα και μάλιστα φέτος κυκλοφορούν σε συγκλονιστικά σχέδια που θα αναβαθμίσουν πολύ τις εμφανίσεις σου. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο ωραία χειμερινά σχέδια που θα λατρέψεις και αποτελούν και πολύ καλή ιδέα για δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

#1. Η νέα χειμερινή κολεξιόν της Oozoo έχει πολύ ωραία χρώματα που υπακούουν στις τάσεις της μόδας. To κίτρινο, το κόκκινο και το πράσινο είναι 3 must

χρώματα που θα φορέσεις από τώρα μέχρι και το καλοκαίρι.

#2. Το κλασικό σχέδιο στα ρολόγια που θυμίζουν λιγάκι και αντρικά σχέδια, είναι επίσης huge τάση που θέλουμε να υιοθετήσουμε φέτος. Θα το φορέσουμε με τα κοστούμια μας, με ταγιέρ αλλά και στις πιο βραδινές μας εμφανίσεις με κομψά suit dresses και γόβες!

#3. Αν γινόταν να ερωτευτούμε ένα ρολόι τότε αυτό το σχέδιο της Oozoo με τις sequin λεπτομέρειες θα ήταν στο επίκεντρο της προσοχής μας. Το πιο ωραίο σχέδιο για ένα ρολόι που θα φορέσεις σε όλες τις χειμερινές εμφανίσεις σου, στις γιορτές αλλά και στα πιο εντυπωσιακά βραδινά σου looks.

#4. To μπλε χρώμα και όλες οι αποχρώσεις του, είναι πρωταγωνιστής της σεζόν τόσο στα ρούχα μας όσο και στα κοσμήματά μας και στα ρολόγια μας.

#5. Ένα από τα μεγαλύτερα trends στη μόδα του 2020 είναι τα μίνιμαλ σύνολα! Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν ένα μίνιμαλ ματ μαύρο ρολόι για να ολοκληρώσεις αυτές τις εμφανίσεις σου;

#6. Ασημί και χρυσό είναι δύο χρώματα που δεν λείπουν ποτέ από την γκαρνταρόμπα μας τον χειμώνα. Παλαιότερα τα φορούσαμε περισσότερο την περίοδο των εορτών αλλά φέτος αυτά τα δύο χρώματα είναι παντός καιρού και έρχονται για να δώσουν λάμψη στις εμφανίσεις μας.

 

Διαβάστε ακόμα: Μια Tik Toker μας δείχνει βήμα-βήμα πώς θα φτιάξουμε το πιο στιλάτο look…με φόρμες! (VIDEO)

8 Ελληνίδες μας δείχνουν τα αγαπημένα τους jackets και παλτό για αυτή την εποχή!

Βγήκαμε για ψώνια και ΑΥΤΑ είναι τα 7 blazers που μας τράβηξαν την προσοχή!

Keywords
Τυχαία Θέματα