Αυτή είναι η χειμωνιάτικη ρουτίνα περιποίησης της Hailey Bieber -Ακολουθήστε την κι εσείς!

Η Hailey Bieber φροντίζει σχολαστικά την επιδερμίδα της και πολύ συχνά αποκαλύπτει λεπτομέρειες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μοιράζεται με τις θαυμάστριές της όλα τα θέματα που αντιμετωπίζει κατά καιρούς αφού έχει πρόβλημα με τα σημάδια ακμής και τη λιπαρότητα. Επίσης, ασχολείται και με το δέρμα του συζύγου της και ανεβάζει αστεία video που γίνονται viral.

Και τώρα, που η θερμοκρασία

κατεβαίνει μοιράζεται με τους followers όλες τις λεπτομέρειες από τη νέα καθημερινή της ρουτίνα. Ξεκινά με μια ενυδατική μάσκα σε όλο το πρόσωπο και συνεχίζει με τα eye patches που τα αφήνει να δράσουν για 10 λεπτά.

Πρόκειται για την Summer Friday Jet Lang Mask που αγαπούν πολύ οι celebrities μεταξύ των οποίων είναι οι Bella Hadid και Chrissy Teigen και συνεχίζει με τις Loops Beauty Eye Masks που χαρίζουν ενυδάτωση στην περιοχή των ματιών απομακρύνοντας τα σημάδια κούρασης.

Για το τέλος αφήνει δύο προϊόντα που η Bieber θεωρεί πως είναι τα πλέον απαραίτητα και σημαντικά. Έναν ορό με πεπτίδια και έναν ενυδατικό με niacinamide στη σύνθεσή του.

Αν και δεν μαρτύρησε τα προϊόντα, όλες γνωρίζουμε πως τα συγκεκριμένα συστατικά σε συνδυασμό με το αμινοξύ ενισχύουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη και κρατούν το δέρμα σφιχτό και λαμπερό.

Το γνωστό μοντέλο απλώνει επίσης μια απαλή ενυδατική κρέμα με δείκτη προστασίας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. 

Είναι μια απλή και αποτελεσματικό ρουτίνα περιποίησης που μπορείτε να αντιγράψετε εύκολα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Δείτε πως θα προστατεύσετε την κερατίνη των μαλλιών σας χαρίζοντάς τους απίθανη λάμψη!

Star nails: Είναι Δεκέμβριος και επιβάλλεται να αποκτήσετε το πιο λαμπερό μανικιούρ!

Keywords
Τυχαία Θέματα