Αυτό και αν είναι έκπληξη! Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Έφη Παπαθεοδώρου συνεργάζονται ξανά μετά το τέλος του «Παρά Πέντε»

Είναι γεγονός πως ο ρόλος της Έφης Παπαθεοδώρου, ως «Θεοπούλα», στην δημοφιλή σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη στο «Παρά Πέντε», άφησε εποχή. Μάλιστα, η ηθοποιός σε πρόσφατες συνεντεύξεις της, δήλωσε πως ακόμα και σήμερα στον δρόμο την φωνάζουν «Θεοπούλα».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Έφη Παπαθεοδώρου έντεκα χρόνια μετά το τέλος του «Παρά Πέντε», ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους. Συγκεκριμένα, θα συνεργαστούν για την ταινία κινουμένων σχεδίων, «Ο Γκριντς».

Επί της ευκαιρίας της συνάντησης τους ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε μια

συγκινητική ανάρτηση για την γνωριμία τους:

«Όταν συναντηθήκαμε πριν από 13 χρόνια, κανείς από τους δυο δεν φανταζόταν ότι αυτή η συνάντηση θα ήταν τόσο καθοριστική για τις ζωές και των δυο. Σήμερα, 13 χρόνια μετά, είμαστε και πάλι μαζί, στη μεταγλώτισση της υπέροχης ταινίας κινουμένων σχεδίων, «Ο Γκριντς» Μόνο που η αμηχανία της πρώτης συνάντησης του τότε, έχει γίνει πια αγάπη! Βαθιά αγάπη και νοσταλγία για όσα έχουμε ζήσει παρέα».

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε ακόμη: Next Top Model: Δεν πάει το μυαλό σας με ποιον έχει σχέση η 18χρονη που απορρίφθηκε λόγω πλαστικών επεμβάσεων!

Keywords
Τυχαία Θέματα