Αυτό το ένα πράγμα που ξεσηκώνει κάθε άντρα στο δευτερόλεπτο!

Όλοι οι άντρες έχουν τις αδυναμίες τους και πολλοί έχουν κοινές αδυναμίες. Το να δούνε για παράδειγμα τη σύντροφό τους με σέξι εσώρουχα είναι κάτι που στους περισσότερους αρέσει. Ποιο είναι όμως αυτό το έξτρα κάτι που πρέπει να προσθέσεις για να τον κάνεις να γίνει ντούρμπο στο δευτερόλεπτο;

Ο αισθησιακός χορός μιας γυναίκας η οποία φοράει μόνο εσώρουχα, είναι σύμφωνα με τους ειδικούς, ένα από τα καλύτερα προκαταρκτικά. Μπορεί στην αρχή να σου είναι δύσκολο να το κάνεις, και να ντρέπεσαι, αλλά μόλις δεις τη θετική αντίδραση του συντρόφου σου θα σου αρέσει ακόμα περισσότερο.

Προσοχή!

Αν δεν έχεις πολύ καλή σχέση με το χορό μπορείς απλά να λικνιστείς σε αργούς ρυθμούς. Αν δεν έχεις καθόλου ρυθμό τότε προτίμησε να βρεις κάποιον άλλον τρόπο για να ξεσηκώσεις τον καλό σου!

Extra tip! Χόρεψε στον καλό σου φορώντας σέξι εσώρουχα αλλά προσπάθησε να μην είναι τόσο αποκαλυπτικά, ώστε να του εξάψεις ακόμα περισσότερο τη φαντασία. Μπορείς επίσης να επιλέξεις να βγάζεις σιγά σιγά τα ρούχα σου ώστε να μείνεις στο τέλος…σχεδόν γυμνή!

Διαβάστε ακόμα: Τι να κάνεις αν δεις τον αγαπημένο σου να απομακρύνεται από εσένα και τη σχέση σας…

Ο μόνος λόγος για να κάνεις σεξ μετά τον χωρισμό είναι…

5 tips για να δημιουργήσεις μια πολύ υγιή σχέση με το άλλο σου μισό

Keywords
Τυχαία Θέματα