Αλεξάνδρα Ούστα: Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στη γέννηση του γιου της και η απόφαση που έχουν πάρει με τον σύζυγό της να μην τον βαφτίσουν

Η Αλεξάνδρα Ούστα έγινε μαμά τον περασμένο Φεβρουάριο και σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Pop Up» αποκάλυψε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη γέννηση του γιου της.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα στην απόφαση που έχουν πάρει με τον σύζυγό της να μην βαφτίσουν το παιδί, αλλά να το αφήσουν να επιλέξει μόνο του τη θρησκεία του μεγαλώνοντας.

Μπήκα να γεννήσω και εκεί υπήρξε μια επιπλοκή. Έπαθα μία αλλεργία σε ένα φάρμακο που χρησιμοποιούσα όλη μου τη ζωή και αποκόλληση πλακούντα που δημιούργησε πρόβλημα.

Ευτυχώς ήμουν ήδη μέσα στο μαιευτήριο, οπότε προλάβαμε τα χειρότερα με τον γιατρό μου. Μετά τη γέννα μου κράτησαν το μωρό τρεις μέρες στη ΜΕΝΝ προληπτικά οπότε αυτή η άμεση επαφή δεν υπήρχε. Λαχταρούσα να τον δω μέχρι να τον κρατήσω στα χέρια μου», εκμυστηρεύτηκε η Αλεξάνδρα Ούστα.

Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας. Θέλουμε να επιλέξει μόνο του. Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε», σχολίασε αναφορικά με τη θέση της απέναντι στη βάφτιση του γιου της.

Αναφορικά με το αν θα πήγαινε σε κάποιο show, ή αν θα επέλεγε να παρουσιάσει κάποιο τηλεπαιχνίδι, η ηθοποιός σχολίασε: Αυτά τα παιχνίδια γινόντουσαν και πριν από την καραντίνα, οπότε οι ηθοποιοί επιλέγανε και τότε να το κάνουν αυτό. Δεν μου έχει προταθεί ποτέ οπότε δεν έχω μπει στη διαδικασία να το σκεφτώ. Δεν απορρίπτω τίποτα μέχρι να συμβεί».

Δείτε όσα ανέφερε:

Διαβάστε ακόμα:

Τάσος Ξιαρχό: «Η ειλικρίνεια μου έχει κλείσει πόρτες, γι’ αυτό δεν πήγα στο Survivor»

ΣΟΥ ΚΟΥ FAMILY: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη

Έγκυος για δεύτερη φορά η Αθηνά Οικονομάκου!

Keywords
Τυχαία Θέματα