Αν αποφασίσατε να κόψετε τα μαλλιά σας πρέπει να δείτε το νέο look της Kristen Bell

To φθινόπωρο είναι προ των πυλών. Ναι, φτάνουμε στο τέλος του Οκτωβρίου και ο καιρός είναι τέλειος αλλά δεν θα αργήσει πολύ ακόμη η πτώση της θερμοκρασίας και οι βροχές. Γνωρίζουμε πως κάποιες από εσάς δεν έχετε αποφασίσει να ανανεώσετε το look σας αφού κινείστε ακόμη σε καλοκαιρινούς ρυθμούς. Παρ’ όλα αυτά όμως ειδικά τα μαλλιά σας πρέπει να τα φροντίσετε. Σίγουρα θα χρειαστεί να καθαρίσετε την ψαλίδα αλλά και να κόψετε τις άκρες που ταλαιπωρήθηκαν πολύ στις διακοπές. 

Αν πάλι αποφασίσατε να τα κόψετε και έχετε ήδη

κλείσει ραντεβού τότε εμείς είμαστε εδώ για να σας αποκαλύψουμε το νέο haircut της Kristen Bell. Η star αποφάσισε να κάνει μια φθινοπωρινή αλλαγή στα μαλλιά της αποκτώντας ένα τέλειο bob ενώ παράλληλα τα έβαψε επιλέγοντας ένα φωτεινό και ζωηρό ξανθό χρώμα.

Υπεύθυνος για το νέο της look είναι ο celebrity hairstyist Adir Abergel, εκείνος που επιμελείται τα μαλλιά της Charlize Theron (μεταξύ άλλων) και όπως καταλαβαίνετε του έχουμε μεγάλη αδυναμία εδώ στο Fay’s book. Είναι απίστευτα ταλαντούχος και καταφέρνει να “διαβάζει¨ τις αγαπημένες του διάσημες πελάτισσες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάθε του  δημιουργία να είναι ότι καλύτερο για εκείνες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adir Abergel (@hairbyadir) στις 18 Οκτ, 2019 στις 12:17 μμ PDT

Στην Bell δημιούργησε ένα bob σε αυστηρή γραμμή αφού θεώρησε ότι έπρεπε να ξεφύγει από εκείνο με την απαλή A-line που είχε μέχρι τώρα. Ταιριάζει τέλεια στο σχήμα του προσώπου της και της χαρίζει ένα chic φινίρισμα. Ο Abergel μάλιστα ανέβασε ένα κοντινό πλάνο της ηθοποιού στο προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας “90’s and blunt”.

Το bob cut που θυμίζει έντονα τα 90’s είναι η μεγάλη τάση της σεζόν. Είδαμε την Kim Kardashian πριν από μερικούς μήνες με ένα πιο μακρύ μεν αλλά στη φιλοσοφία της συγκεκριμένης δεκαετίας.

Εμείς σας προτείνουμε να το τολμήσετε χωρίς να σκεφτείτε ότι θα σας περιορίσει όσο αφορά το styling. Δείχνει υπέροχο τόσο σε sleek όσο και με απαλούς κυματισμούς.

Κεντρική photo: Vera Anderson/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Eyeliner: Είναι η στιγμή που το αγαπημένο σας προϊόν μακιγιάζ θα βρεθεί και πάλι στα χέρια σας

Καφέ μάσκαρα: Για εσάς που θέλετε όγκο, μήκος και διακριτικό χρώμα

Keywords
Τυχαία Θέματα