Αν έχετε μακριά μαλλιά πρέπει να δείτε το νέο κούρεμα της Kim Kardashian -Είναι απλά τέλειο!

Η Kim Kardashian παραμένει σημείο αναφοράς όσον αφορά στο beauty κομμάτι ακόμη και για όσες από εσάς δεν δηλώνετε θαυμάστριές της. Είναι υπερβολική, έχει αδυναμία στις περούκες, την αλλαγή του χρώματος στα μαλλιά και την ένταση στο μακιγιάζ.

Θα πρέπει όμως να παραδεχτείτε ότι δημιουργεί τάσεις, κάποιες από τις οποίες είναι απλά τέλειες. Μπορεί να σας εξοργίζει με τα posts τις περισσότερες φορές αλλά είναι και εκείνες που μας δίνει απίθανες ιδέες με τα looks που υιοθετεί.

Όπως

για παράδειγμα το τελευταίο της κούρεμα που είναι ότι ωραιότερο αν έχετε μακριά μαλλιά. Η Kim έχει πάντα στο πλάι της τον αγαπημένο της φίλο και προσωπικό της hairstylist, Chris Appleton.

Έναν από τους πιο διάσημους και ταλαντούχους ο οποίος επιμελείται επίσης και τα χτενίσματα-κουρέματα-χρώματα της Jennifer Lopez.

Ο Appleton είναι υπεύθυνος για όλες τις αλλαγές της KKW όπως και για την τελευταία. Κράτησε το μήκος των μαλλιών της στη θέση του αλλά δημιούργησε ένα απίθανο φιλάρισμα που χαρίζει έξτρα όγκο, κίνηση και φόρμα στα μαλλιά της. Ό,τι θέλετε όλες όσες έχετε μακριά μαλλιά δηλαδή. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 3 Σεπ, 2020 στις 12:51 μμ PDT

Ταυτόχρονα δημιούργησε chocolat highlights πάνω στην ήδη σκούρα βάση που έκανε το αποτέλεσμα ανεπανάληπτο. Και κάπου εδώ θέλουμε να δηλώσουμε πως είναι το ωραιότερο hair look ever.

Εσείς τι λέτε κορίτσια; Σας αρέσει τόσο πολύ όσο και σε εμάς;

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Τρεις απίθανοι τρόποι για να αφαιρέσετε εύκολα τα προϊόντα μακιγιάζ από τη μάσκα προστασίας!

Τα 6 φθινοπωρινά βερνίκια που πρέπει να αποκτήσετε αν κάνετε το μανικιούρ μόνες σας στο σπίτι!

Keywords
Τυχαία Θέματα