«Αν είμαι ή όχι με τη Βίκυ Κάβουρα δεν απασχολεί κανέναν!»

Συνέντευξη στην εκπομπή, Όλα Καλά, παραχώρησε ο Χρήστος Χολίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή. Να σας θυμίσουμε πως φήμες τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την ηθοποιό, Βίκυ Κάβουρα.

Όταν του έγινε σχετική ερώτηση, ο τραγουδιστής απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνια: «Μεγαλώνοντας έγινα πολύ αυστηρός με την προβολή της προσωπικής μου ζωής. Αν είμαι ή όχι με την Βίκυ Κάβουρα δεν απασχολεί κανέναν και δεν πρόκειται να κάτσω να μιλήσω γι’ αυτό. Απλά καμιά φορά, όταν βγαίνουν κάποια πράγματα, πρέπει

να το ψάχνετε και λίγο».

Τέλος, μίλησε και για το Gym, τονίζοντας: «Όταν τελείωσα από τον στρατό πήγα και δούλεψα μπάρμαν σε ένα μαγαζί στο Δάσος. Αυτό γινόταν εκεί, στο Δάσος. Εγώ τύχαινε και πήγαινα στο ίδιο γυμναστήριο που γυρίστηκε αυτό. Μου είπε ένας φίλος μου ότι τους ξέρει εκεί και να πάμε. Μπήκα λοιπόν κι ευτυχώς σταμάτησε αυτό και δεν με θυμάται κανείς από εκεί. Ευτυχώς δεν πήγε καλά τότε. Ένα βίντεο υπάρχει στο youtube και είμαι μέσα σε αυτό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Διαβάστε ακόμη:

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η αντίδραση της στην πρόταση που δέχτηκε η Καλογρίδη για τον ρόλο της Λάσκαρη στο Μαριχουάνα Stop!

Keywords
Τυχαία Θέματα